Sinds Cromwell en Bottas bij elkaar de liefde hebben gevonden, verschijnen ze regelmatig samen bij de koers of een Grand Prix. Cromwell support de coureur van Alfa Romeo bij Grands Prix over de hele wereld, terwijl Bottas op zijn beurt tijdens de Ronde van Vlaanderen werd gespot.
Bottas leek zich tijdens Vlaanderens Mooiste uitstekend te vermaken langs het parcours. Zo dronk hij een biertje met wat koersvolgers en fotografeerde hij zijn vriendin toen de rijdster van Canyon-SRAM voorbij kwam.

Eiffeltoren

Tour de France Femmes
Tour de France Femmes | Van Vleuten vrijdagavond in Wageningen gehuldigd met (alcoholvrije) toost
04/08/2022 OM 14:00
Cromwell (34) en Bottas (32) rijden ook geregeld samen een (koffie)rondje, om te trainen, of verkennen per tweewieler het circuit waarop het Formule 1-circus neerstrijkt.
Helaas is het voor Bottas onmogelijk om Cromwell in Parijs onder de Eiffeltoren fysiek te ondersteunen, maar via een videoboodschap wenst hij zijn Australische vriendin vanaf het circuit van Paul Ricard alsnog veel succes bij de start van een nieuw tijdperk voor het vrouwenwielrennen.

WAAR KIJK JE?

Waar kijk je? Na de klassiekers en de Giro Donne is discovery+ ook jouw thuis voor de allereerste Tour de France Femmes. Eurosport draagt het vrouwenwielrennen een warm hart toe en daar hoort tussen 24 en 31 juli natuurlijk het uitzenden van de vrouwen-Tour bij. Het commentaar wordt verzorgd door Nick Stöpler en Jip van den Bos, terwijl Iris Slappendel tijdens de acht etappes zorgt voor updates vanaf de motor.
Tour de France Femmes
Power of Sport | Een terugblik op de vele hoogtepunten van de Tour de France Femmes
04/08/2022 OM 12:47
Tour de France Femmes
Power of Sport | Een terugblik op de vele hoogtepunten van de Tour de France Femmes
04/08/2022 OM 12:47