Solo Kruijswijk
Lang leek het erop dat Steven Kruijswijk met een fenomenale solo de etappe zou gaan pakken. De renner van Lotto-Jumbo reed ruim 60 kilometer op kop, maar werd met nog zo'n vier kilometer te gaan ingerekend na een aanval van Chris Froome.
Tour de France
De laatste kilometers op de Alpe d'Huez
19/07/2018 OM 16:02
Bijltjesdag voor de sprinters
Nadat Kittel en Cavendish het gisteren niet haalden, stapten vandaag onder anderen Dylan Groenewegen, Andre Greipel en Fernando Gaviria af. Ook Rick Zabel, die gisteren al te laat binnen kwam, stapte af.
Eurosport Player: 6 Tour de France bonus-feeds
De Tour de France is elke dag - van de eerste tot en met de laatste kilometer - te volgen op de Eurosport Player, live en on demand. Wielerliefhebbers hoeven deze zomer dus geen minuut te missen van 's werelds grootste wielerwedstrijd. Via de Eurosport Player kunnen de wielerfans bovendien kiezen uit diverse exclusieve bonus-streams, waaronder vijf camera’s op de motoren die meerijden in de koers, een camera bovenop de finishlijn én een reclamevrije stream (met commentaar van onze Engelse collega's). Dus, wil je geen demarrage, eindsprint of beklimming missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Tour de France
WATTS: De bijzonderste momenten van Tour de France 2018
31/07/2018 OM 09:28