Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Geraint Thomas wint op de Alpe d'Huez na sensationele solo Kruijswijk

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 19/07/2018 om 18:27 GMT+2

Geraint Thomas heeft zijn tweede etappe op rij gewonnen. In de gele trui was hij de sterkste in een sprint met Dumoulin, Froome, Bardet en Landa. Tom Dumoulin werd knap tweede en pakte enkele seconden op zijn concurrenten.

Team Sky riders Geraint Thomas of Britain, wearing the overall leader's yellow jersey, and Chris Froome of Britain with Bahrain-Merida rider Vincenzo Nibali of Italy on Alpe d'Huez

Foto: Reuters

Solo Kruijswijk
Lang leek het erop dat Steven Kruijswijk met een fenomenale solo de etappe zou gaan pakken. De renner van Lotto-Jumbo reed ruim 60 kilometer op kop, maar werd met nog zo'n vier kilometer te gaan ingerekend na een aanval van Chris Froome.
Bijltjesdag voor de sprinters
Nadat Kittel en Cavendish het gisteren niet haalden, stapten vandaag onder anderen Dylan Groenewegen, Andre Greipel en Fernando Gaviria af. Ook Rick Zabel, die gisteren al te laat binnen kwam, stapte af.
Eurosport Player: 6 Tour de France bonus-feeds
De Tour de France is elke dag - van de eerste tot en met de laatste kilometer - te volgen op de Eurosport Player, live en on demand. Wielerliefhebbers hoeven deze zomer dus geen minuut te missen van 's werelds grootste wielerwedstrijd. Via de Eurosport Player kunnen de wielerfans bovendien kiezen uit diverse exclusieve bonus-streams, waaronder vijf camera’s op de motoren die meerijden in de koers, een camera bovenop de finishlijn én een reclamevrije stream (met commentaar van onze Engelse collega's). Dus, wil je geen demarrage, eindsprint of beklimming missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie