Een perfecte rit voor een groep vluchters, maar de hoogtemeters in deze etappe moeten niet onderschat worden. Neem bijvoorbeeld de Pic de Nore. Toch een beklimming van de 1e categorie, 12,3 kilometer lang en een gemiddeld stijgingspercentage van 6,3%. De top van deze col ligt op 41,5 kilometer van de finish en wordt gevolgd door een lange afdaling op weg naar Carcassonne waar de laatste honderden meters voor de meet een tikje vals plat lopen.
Vandaag kan - bijna - iedereen winnen. Maar neem vooral niet Peter Sagan mee in het vluchtersgroepje... Vanaf 13:05 uur LIVE op Eurosport 1 en Eurosport Player.
Tour de France
WATTS: De bijzonderste momenten van Tour de France 2018
31/07/2018 OM 09:28
Eurosport Player: 6 Tour de France bonus-feeds
De Tour de France is elke dag - van de eerste tot en met de laatste kilometer - te volgen op de Eurosport Player, live en on demand. Wielerliefhebbers hoeven deze zomer dus geen minuut te missen van 's werelds grootste wielerwedstrijd.
Via de Eurosport Player kunnen de wielerfans bovendien kiezen uit diverse exclusieve bonus-streams, waaronder vijf camera’s op de motoren die meerijden in de koers, een camera bovenop de finishlijn én een reclamevrije stream (met commentaar van onze Engelse collega's). Dus, wil je geen demarrage, eindsprint of beklimming missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Tour de France
De 5 meest opmerkelijke momenten uit de Tour de France
30/07/2018 OM 09:54