Spervuur
Want is Geraint Thomas werkelijk de allersterkste? De man die in het eindklassement van de Tour nooit hoger eindigde dan de 15e plaats. Die altijd wel een dag had dat hij door het ijs zakte. En die vandaag een spervuur van aanvallen kan verwachten in deze lange, zware bergrit van 200 kilometer.
Tour de France
WATTS: De bijzonderste momenten van Tour de France 2018
31/07/2018 OM 09:28
Van Tom Dumoulin bijvoorbeeld. De achterstand van de Limburger op gele trui-drager Thomas bedraagt 1.59 minuut. Te veel om goed te maken in de tijdrit van zaterdag, verwacht iedereen. Dus zal Dumoulin nog een subliem plan uit de hoed moeten toveren vandaag om iets van die achterstand af te knabbelen.
Wonder van Dumoulin?
Nederlandse wielerfans kunnen een kaarsje opsteken voor de Sunweb-kopman, want we starten vandaag in bedevaartsoord Lourdes. Daar waar op 11 februari 1858 de 14-jarige Bernadette bij de rivier de verschijning van de maagd Maria zag. Een wonder, waarna ze in 1933 heilig werd verklaard door de Paus.
Kunnen we vandaag, na de helletocht over de Aspin, Tourmalet en Aubisque, spreken van het Wonder van Dumoulin? We zien het vanaf 12:15 uur LIVE op Eurosport 1 en Eurosport Player!
Eurosport Player: 6 Tour de France bonus-feeds
De Tour de France is elke dag - van de eerste tot en met de laatste kilometer - te volgen op de Eurosport Player, live en on demand. Wielerliefhebbers hoeven deze zomer dus geen minuut te missen van 's werelds grootste wielerwedstrijd.
Via de Eurosport Player kunnen de wielerfans bovendien kiezen uit diverse exclusieve bonus-streams, waaronder vijf camera’s op de motoren die meerijden in de koers, een camera bovenop de finishlijn én een reclamevrije stream (met commentaar van onze Engelse collega's). Dus, wil je geen demarrage, eindsprint of beklimming missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Tour de France
De 5 meest opmerkelijke momenten uit de Tour de France
30/07/2018 OM 09:54