Wielergek Bretagne
Langs de wegen in Bretagne zullen vandaag vele wielerfans staan. Deze regio is namelijk compleet wielergek en draagt een rijke historie met zich mee. De bekendste Bretonse held is natuurlijk vijfvoudig Tour-winnaar Bernard Hinault.
Tour de France
WATTS: De bijzonderste momenten van Tour de France 2018
31/07/2018 OM 09:28
Onderweg dus vijf klimmetjes: drie van de 3e categorie, twee van de 4e categorie. Die bevinden zich in de tweede helft van de etappe die een lengte heeft van 204,5 kilometer. Te pittig voor de mannen die het alleen van hun pure snelheid moeten hebben. Tweevoudig etappewinnaar Fernando Gaviria liet gisteren na zijn zege in Sarzeau al weten dat hij vandaag alle eer aan andere renners geeft.
Matthews en Benoot exit
Michael Matthews (Sunweb) en Tiesj Benoot (Lotto) gaan het allemaal niet meer meemaken. Matthews werd in de nacht van dinsdag op woensdag ziek en heeft de Tour verlaten. Dat geldt ook voor Benoot. De Belg, dit jaar winnaar van de Strade Bianche, liep gisteren bij een val flinke verwondingen op: ontwrichtte schouder, meerdere kneuzingen en hoofdwonden. Doorgaan zou volgens eigen zeggen 'onverantwoord' zijn. "Ik kan met moeite mijn t-shirt aandoen, dus het wordt moeilijk om in het peloton op het hoogste niveau 200 kilometer mee te doen."
Eurosport Player: 6 Tour de France bonus-feeds
De Tour de France is elke dag - van de eerste tot en met de laatste kilometer - te volgen op de Eurosport Player, live en on demand. Wielerliefhebbers hoeven deze zomer dus geen minuut te missen van 's werelds grootste wielerwedstrijd. Via de Eurosport Player kunnen de wielerfans bovendien kiezen uit diverse exclusieve bonus-streams, waaronder vijf camera’s op de motoren die meerijden in de koers, een camera bovenop de finishlijn én een reclamevrije stream (met commentaar van onze Engelse collega's). Dus, wil je geen demarrage, eindsprint of beklimming missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Tour de France
De 5 meest opmerkelijke momenten uit de Tour de France
30/07/2018 OM 09:54