Vijf jaar geleden werden de Tour-renners ook over de kasseien gestuurd. Terwijl de regen met bakken uit de lucht viel. Lars Boom won destijds de etappe en van de klassementsrenners legde Vincenzo Nibali de basis voor zijn eindzege in de Tour.
Sagan, Van Avermaet of...Terpstra?
Tour de France
WATTS: De bijzonderste momenten van Tour de France 2018
31/07/2018 OM 09:28
Nu zijn we vijf jaar later en is Peter Sagan de grote favoriet. De Slowaak, die al twee etappezeges op zak heeft, ging in april op fenomenale wijze met de overwinning aan de haal in Parijs-Roubaix. Het was de eerste keer dat Sagan in die klassieke koers zege greep.
Gele trui
Maar laten we zeker Greg van Avermaet niet vergeten. Winnaar van Parijs-Roubaix in 2017 én drager van de gele trui. En houd ook Niki Terpstra in de gaten. Ook al heeft hij in de vrijbuitersploeg van Quick-Step meer een dienende rol, de Noord-Hollander weet hoe hij moet winnen in Roubaix. Dat deed hij immers in 2014 al...
Hoe het ook afloopt, het belooft een prachtige rit te worden!
Eurosport Player: 6 Tour de France bonus-feeds
De Tour de France is elke dag - van de eerste tot en met de laatste kilometer - te volgen op de Eurosport Player, live en on demand. Wielerliefhebbers hoeven deze zomer dus geen minuut te missen van 's werelds grootste wielerwedstrijd. Via de Eurosport Player kunnen de wielerfans bovendien kiezen uit diverse exclusieve bonus-streams, waaronder vijf camera’s op de motoren die meerijden in de koers, een camera bovenop de finishlijn én een reclamevrije stream (met commentaar van onze Engelse collega's). Dus, wil je geen demarrage, eindsprint of beklimming missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Tour de France
De 5 meest opmerkelijke momenten uit de Tour de France
30/07/2018 OM 09:54