Droom jij ervan om toprenners als Mathieu van der Poel, Wout van Aert of Tadej Pogacar aan te sturen, maar zit je tijdens de Tour de France televisie te kijken in plaats van achter het stuur van een ploegleiderswagen? Doe dan mee aan onze prijsvraag!
Eurosport mag in samenwerking met NACON vijf exemplaren weggeven van het managerspel Tour de France 2022! Net als voorgaande jaren kunnen spelers weer deelnemen aan de Ronde van Frankrijk, die dit keer van start gaat in Kopenhagen. Alle 21 officiële etappes zitten in het spel.
In totaal telt deze editie meer dan 260 races en 680 etappes. Tour de France 2022 introduceert de geheel nieuwe Race of the Moment-mode, waarin spelers hun resultaten online kunnen vergelijken met die van andere spelers in de wekelijkse uitdagingen en klassementen.
Tour de France
Tour de France | Quintana test positief op verboden middel, resultaten Tour geschrapt
2 UUR GELEDEN

Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie zorgt voor een breder scala aan gedrag onder de wielrenners, die geloofwaardiger reageren. Er vinden vaker vroege ontsnappingen plaats, terwijl spelers tijdens ontsnappingen beter met computergestuurde wielrenners kunnen samenwerken.
Heb jij veel zin om ploegleider te worden in Tour de France 2022? Doe dan mee aan onze prijsvraag. In samenwerking met NACON verloten wij vijf exemplaren! Wat moet je doen? Geef tussen nu en 5 juli via social media antwoord op de prijsvraag, geef aan op welke console je wilt spelen en volg @Eurosport_NL en @naconbenelux op Instagram of Twitter! De winnaars ontvangen 6 juli bericht.
PRIJSVRAAG: hoeveel etappezeges hebben Nederlandse wielrenners in totaal geboekt in de Tour de France?

WAAR KIJK JE?

Met de aanvalslustige en rappe Nederlanders lijkt er dus ook in deze tweede grote ronde van het jaar weer veel moois in het verschiet te liggen voor de Nederlandse kijkers. Volg elke kilometer van de Tour de France op Eurosport of stream reclamevrij via discovery+.
Tour de France
Tour de France | Waarom de pannenkoeken voor Vingegaard heel bijzonder zijn
28/07/2022 OM 10:54
Tour de France
Tour de France | Vingegaard in eigen land getrakteerd op traditionele pannenkoeken
28/07/2022 OM 10:37