Vuelta 2018: Ben King rijdt naar prachtige zege, Simon Yates slaat grote slag

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 28/08/2018 om 18:22 GMT+2

Ben King heeft de vierde etappe van de Vuelta gewonnen. De Amerikaan van Dimension Data zat al de hele dag in de kopgroep en won uiteindelijk de sprint van Stalnov en Rolland. Simon Yates zette een aanval in vanuit het peloton en pakte flink wat tijd op de favorieten. Het rood blijft in handen van Kwiatkowski, maar Yates is wel de top 3 binnen. Kelderman en Kruijswijk finishten in het peloton.

King

Vuelta op Eurosport Player
De Vuelta is elke dag live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl. Een jaarabonnement is nu slechts € 3,99 per maand.