Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

La Vuelta | "Alle breuken zijn geheeld" - Roglic is klaar voor de Vuelta

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 18/08/2022 om 20:22 GMT+2

Primoz Roglic is klaar voor de Vuelta. Althans, zo goed als mogelijk. De Sloveen kwam in de Tour hard ten vol. Roglic lijkt hier ook te bevestigen dat hij daadwerkelijk breuken, maar dat die nu weer genezen zijn. Hoe goed hij de drie weken doorstaat is afwachten.

La Vuelta | "Alle breuken zijn geheeld" - Roglic is klaar voor de Vuelta

Er gingen al langer geluiden rond dat Primoz Roglic rugwervels gebroken zou hebben bij zijn val in de Tour de France. Vanuit zijn ploeg, Jumbo-Visma, is dat echter nooit officieel erkent. In het interview na de ploegenpresentatie in Utrecht vertelt Roglic nu dat alle breuken die hij had genezen zijn. Wat we verder kunnen verwachten van de Sloveen moet over de komende drie weken blijken.

WAAR KIJK JE?

De Vuelta a España is ook in 2022 van de eerste tot en met de laatste kilometer rechtstreeks te volgen op televisie en internet. Stem je televisie af op Eurosport of kies voor een gehele reclamevrije stream op discovery+. Voor de vele liefhebbers is er goed nieuws, want het commentaar wordt net als tijdens de Giro verzorgd door Jeroen Vanbelleghem en Karsten Kroon.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie