Alles wat je moet weten over de 77e editie van de Vuelta a España met start in Nederland
Starttijden, parcours, favorieten - dit moet je weten over de ploegentijdrit in Utrecht
Locatie, tijden, programma - Dit gebeurt er bij de ploegenpresentatie in Utrecht
Welke truinen zijn te winnen? De historie en kanshebbers op rood, groen, wit en blauw
Jan Hermsen, Bobbie Traksel en Jeroen Vanbelleghem konden niet wachten om achter de microfoon te kruipen en vooruit te blikken op de Vuelta. Het drietal was er dan ook vroeg bij. Je kunt De Grote Vuelta Preview Show vinden op je favoriete kanaal om podcasts te luisteren. Zoek op ‘Kop over kop’.
Vuelta a España
Kop over Kop | Moet Remco Evenepoel in 2023 al naar de Tour de France?
13/09/2022 OM 09:14
Als de wielerpodcast van Eurosport nieuw voor je is, kun je ook bovenaan dit artikel klikken om kennis te maken. Zoals altijd in de week voor een grote ronde wordt er uitgebreid voorbeschouwd en komt alles aan bod om je optimaal voor te bereiden op de koers: van deelnemers tot favorieten en van parcours tot (vergezochte) voorspellingen.

Tour de France | “Herstellen voor de Vuelta” - Onderonsje tussen Roglic en Contador

Podcast

Abonneer je om ook tijdens de Vuelta op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en geef de mannen van Kop over kop een rapportcijfer door een beoordeling of review achter te laten! De opnames staan gepland voor de rustdagen, die net als in de Giro en Tour op maandag zijn.
Behalve voor een uitgebreide voorbeschouwing ben je ook voor beeld van de Ronde van Spanje bij Eurosport aan het juiste adres. Verschillende etappes, waaronder Den Bosch-Utrecht en de langste over 193,5 kilometer rondom Breda, worden van start tot finish uitgezonden. Van alle andere etappes is beeld om 14:30 uur.

La Vuelta | Eerste woorden van Roglic na hattrick op Spaanse bodem

WAAR KIJK JE?

De Vuelta a España is ook in 2022 van de eerste tot en met de laatste kilometer rechtstreeks te volgen op televisie en internet. Stem je televisie af op Eurosport of kies voor een gehele reclamevrije stream op discovery+. Voor de vele liefhebbers is er goed nieuws, want het commentaar wordt net als tijdens de Giro verzorgd door Jeroen Vanbelleghem en Karsten Kroon.
Vuelta a España
La Vuelta | Evenepoel wil meer na Vuelta-winst - "Alle grote rondes winnen, dat is mijn droom"
12/09/2022 OM 13:08
Vuelta a España
La Vuelta | Evenepoel wil meer na Vuelta-winst - "Alle grote rondes winnen, dat is mijn droom"
12/09/2022 OM 12:58