Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

La Vuelta | "Vandaag relaxen en herstellen voor het zware weekend" - Remco Evenepoel

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 02/09/2022 om 16:16 GMT+2

Remco Evenepoel zegt goed te herstellen van zijn val donderdag. De drager van de rode trui verwacht voor de start van de dertiende etappe geen problemen en kijkt uit naar het zware weekend waarin het nodige klimwerk op het programma staat.

La Vuelta | "Vandaag relaxen en herstellen voor het zware weekend" - Remco Evenepoel

"Ik voel me prima. Ik heb een goede nacht gehad en de wond herstelt goed", sprak Evenepoel opgewekt die opvallend genoeg in tegenstelling tot eerdere etappes handschoenen had aangetrokken ter bescherming.
"Ik reken vandaag op een etappe zoals woensdag, waarin we controleren. Het is ook geen lange rit. Ik hoop dat we wat kunnen relaxen en herstellen voor het zware weekend."
picture

La Vuelta | Bekijk valpartij in afdaling waarbij leider Evenepoel schaafwonden oploopt

Ayuso

Evenepoel sprak zich ook uit over Juan Ayuso, die ondanks een positieve coronatest in de koers blijft. "Het is fijn dat hij zich goed voelt. Maar mijn ploeggenoot Pieter Serry had ook geen symptomen, maar werd pas ziek na twee of drie dagen."
"En Tim Declercq kreeg later problemen met zijn hart. Je weet dus niet hoe hij zich na een paar dagen voelt."
picture

La Vuelta | "Voel me veel beter dan paar dagen geleden" - Ayuso blij dat hij door mag

Waar kijk je?

De Vuelta a España is ook in 2022 van de eerste tot en met de laatste kilometer rechtstreeks te volgen op televisie en internet. Stem je televisie af op Eurosport of kies voor een gehele reclamevrije stream op discovery+. Voor de vele liefhebbers is er goed nieuws, want het commentaar wordt net als tijdens de Giro verzorgd door Jeroen Vanbelleghem en Karsten Kroon.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie