Ganna heeft zich geweldig ontwikkeld sinds hij bij Ineos in dienst is. De Italiaan kan met 21 overwinningen en een Olympische gouden medaille gerekend worden tot één van 's werelds beste tijdrijders op dit moment
Filippo Ganna zegt op de website van Ineos het volgende over zijn contractverlenging: "Ik verheug me erop om deel uit te maken van dit team, niet in de laatste plaats de manier waarop we doelen benaderen en de hoeveelheid moeite die wordt gestoken in onze ontwikkeling en apparatuur."
"Alles is erop gericht om ons sneller te laten gaan. Of het nu is met het Performance Team, samenwerken met onze partners of leren van de bredere ervaring binnen INEOS Sport. Als er zoveel toewijding is van iedereen om je heen, wil je gewoon alles geven."
Wielrennen
Laporte wint Binche-Chimay-Binche
14 UUR GELEDEN
"Er is nog genoeg om op te focussen voor de rest van dit seizoen en voor volgend jaar, en de steun die ik krijg binnen dit team is zo belangrijk. Ik kijk ernaar uit om een groot deel van mijn carrière bij dit team door te brengen", aldus Ganna.

WK Wielrennen | Filippo Ganna blijft Belgisch duo net voor in tijdrit

WAAR KIJK JE?

La Vuelta begint op vrijdag 19 augustus met een ploegentijdrit in Utrecht. Na drie ritten in Nederland vertrekt de Vuelta-karavaan richting Spanje. Met discovery+ mis je geen moment van de laatste grote ronde van het jaar!
Wielrennen
Binche-Chimay-Binche | Laporte bekroont topjaar met indrukwekkende overwinning
14 UUR GELEDEN
Wielrennen
Binche-Chimay-Binche | Lorena Wiebes oppermachtig in Belgische eendagskoers
16 UUR GELEDEN