Zo kun je onder andere bieden op de Cervélo S5 van Primož Roglič tijdens de Vuelta a España. Ook de R5 waarmee Wout van Aert een rittenkaper werd tijdens de Tour de France is te koop, net als de S5 waarmee hij de Amstel Gold Race en Gent-Wevelgem won. Of wat te denken van de R5 die Jonas Vingegaard leidde naar de tweede plaats tijdens de Tour de France?

Racefietsen en wielershirts

Wielrennen
Wielrennen | Wat zijn de 5 Monumenten in het wielrennen?
GISTEREN OM 17:29
Daarnaast zijn er gebruikte racefietsen beschikbaar van George Bennett, Sepp Kuss, Dylan Groenewegen, Tom Dumoulin, Timo Roosen, Olav Kooij, Nathan van Hooydonck, Robert Gesink, Sam Oomen, Lars Boven, Hidde van Veenendaal, Steven Kruijswijk en Chris Harper. Namens de damesploeg stelt Team Jumbo-Visma Cervélos beschikbaar van Marianne Vos en Anna Henderson.
Ook staan er wielershirts van Mike Teunissen en Dylan Groenewegen in de veiling op ownhistory.bike, die duurt tot en met maandag 27 december. De opbrengst gaat naar de stimulering van wielertalent.

La Vuelta | Roglic laat zien dat hij de beste is en ziet derde eindwinst naderen

Talentontwikkeling

“Dankzij deze veiling kunnen we ons team verder ontwikkelen”, meldt teammanager Richard Plugge bij de beschrijving van de Cervélos op de veilingsite. “Niet alleen zodat onze toprenners beter kunnen presteren, maar vooral voor de stimulering van onze academy. Dit is één van de kernpunten om bij de beste teams ter wereld te horen en mensen te stimuleren om te gaan wielrennen.”
Wielrennen
Wielrennen | Van Vleuten rijdt de Giro, Tour en Vuelta in 2022
20/01/2022 OM 15:36
Wielrennen
Wielrennen | “Ik had mijn ogen dicht” - Van Aert weet niet of hij Amstel Gold Race echt won
19/01/2022 OM 17:12