Supertalenten Van der Poel en Evenepoel worden normaal gesproken overladen met complimenten, maar de mannen van ‘Kop over kop’ zijn niet bang om kritisch te zijn. Jeroen Vanbelleghem merkt op dat de grootste doelen door Van der Poel niet gehaald zijn.
‘Van der Poel heeft geen monument gewonnen. Hij heeft geen medailles gewonnen op het WK en op de Olympische Spelen is hij gevallen door zijn eigen fout. Dat kunnen we toch wel stellen nu”, aldus Vanbelleghem.

Waanzinnige van der Poel wint Strade Bianche

Wielrennen
Wielrennen | Wat zijn de 5 Monumenten in het wielrennen?
GISTEREN OM 17:29

Evenepoel

“Hij heeft een fantastische tourweek gehad en hij heeft Strade Bianche gewonnen, maar is dat voldoende voor een wereldtopper als Van der Poel? Als je zo’n talent bent, moet je meer behalen dan hij dit seizoen deed.”
Bobbie Traksel is op zijn beurt kritisch over de Belgische Remco Evenepoel: ‘’Een negende en een 49ste plek op de Olympische Spelen, dat waren serieuze teleurstellingen.”
“Op het WK heeft hij zichzelf ook niet echt gepositioneerd als een man die nog door ging zetten. Ik denk vooral dat hij dit jaar heel veel geleerd zou kunnen hebben.”
Wielrennen
Wielrennen | Van Vleuten rijdt de Giro, Tour en Vuelta in 2022
20/01/2022 OM 15:36
Wielrennen
Wielrennen | “Ik had mijn ogen dicht” - Van Aert weet niet of hij Amstel Gold Race echt won
19/01/2022 OM 17:12