Eurosport Player wordt u geleverd door Dplay Entertainment Limited, opgenomen onder de wetten van Engeland en Wales onder bedrijfsnummer: 09615785, gevestigd te Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, Londen, W4 5YB, Verenigd Koninkrijk ("Dplay").
Deze gebruiksvoorwaarden regelen uw gebruik van Eurosport Player en zet uw afspraak met ons uiteen. Zoals in deze gebruiksvoorwaarden gebruikt, betekent "Eurosport Player", "Eurosport Player Services" de online dienst die Dplay aanbiedt om Eurosport Content te ontdekken en te bekijken, inclusief alle functies en functionaliteiten, aanbevelingen en recensies, de website en gebruikersinterfaces, evenals alle inhoud en software die geassocieerd zijn met Eurosport Player.
Door u aan te melden bij Eurosport Player, bevestigt u dat u bent gebonden aan deze Gebruiksvoorwaarden, inclusief eventuele wijzigingen aan deze of de service overeenkomstig deze Gebruiksvoorwaarden.
Om de Eurosport Player-dienst te kunnen gebruiken, moet u toegang hebben tot internet en een Eurosport Player-apparaat.
1. Toegang tot Eurosport Player.
U kunt toegang krijgen tot Eurosport Player door een of meer Eurosport Player-toegangspassen ("Uw Passen") of "Eurosport Pass(en)") rechtstreeks van ons te ontvangen of te kopen. Nadere details van onze belangrijkste actuele aanbiedingen zijn te vinden op https://www.eurosportplayer.com/subscribe.
U dient ons een actuele geldige geaccepteerde betaalmethode te verstrekken, die u van tijd tot tijd kunt bijwerken ("Betaalmethode"). Debiet- en creditcards worden als betaalmethode geaccepteerd.
Er zijn bepaalde typen Eurosport Pass die automatisch worden verlengd, tenzij u voorkomt dat uw pas automatisch wordt verlengd voor uw volgende verlengingsdatum (voor details over hoe u dit kunt doen, zie "Annulering" hieronder). Als uw pas automatisch wordt verlengd, gebeurt dit voor een even lange periode als de oorspronkelijke periode (tenzij wij u iets anders vertellen) en machtigt u ons om uw volgende abonnementsvergoeding in te voeren op uw betaalmethode.
Als u een Eurosport-Content stopzet, pauzeert of opnieuw begint in een Eurosport Pass, zal dit de toegangsperiode niet verlengen om die inhoud op die Eurosport Pass te bekijken. Zodra de relevante toegangsperiode is verstreken, is de inhoud niet meer beschikbaar voor u.
U kunt specifieke details vinden over elk Eurosport Player-abonnement of de aankoop die u direct bij ons heeft gemaakt door onze website te bezoeken, door op het pictogram van de persoon te klikken of door in te loggen via het loginvak rechtsboven op de pagina en vervolgens op de Subscription tab aan de linkerkant van de pagina "Account".
2. Toegang tot Eurosport Player via een derde partij.
Eurosport Passes kan via een derde worden aangemeld of gekocht en u kunt via Eurosport Player via deze website en / of via onze website op een Eurosport Player Device toegang hebben. De prijs, duur en inhoud van een Eurosport Pass die via een derde partij wordt gekocht, inclusief de mogelijkheid om die Eurosport Pass te verlengen, kan afwijken van de prijs, duur en inhoud van (en de mogelijkheid om te verlengen) een Eurosport Pass die beschikbaar om direct via ons te kopen.
De betreffende derde zal u op de hoogte brengen van de toegang tot Eurosport Player bij het inschrijven of aanschaffen van een Eurosport Pass via hen. U dient die derde een geldige, geldige betaalmethode te verstrekken die is aanvaard door die derde partij, die u mogelijk van tijd tot tijd kan aanpassen (onder voorbehoud van de betalingsvoorwaarden van die derde partij).
Er zijn bepaalde typen Eurosport Pass die automatisch worden verlengd, tenzij u voorkomt dat uw pas automatisch wordt verlengd voor uw volgende verlengingsdatum (voor details over hoe u dit kunt doen, zie "Annulering" hieronder). Als uw pas automatisch wordt verlengd, machtigt u die derde partij om uw volgende abonnementsvergoeding in rekening te brengen op de door betaalmethode die u koos voor de derde partij. Details van eventuele terugbetaling waar u recht op heeft als een Eurosport Pass onder deze omstandigheden door een derde is aangemeld of gekocht, wordt door u verstrekt door de derde partij.
Als u Eurosport-inhoud stopzet, pauzeert of opnieuw begint met een Eurosport-pas, wordt deze toegangsperiode niet langer verlengd om die inhoud op die Eurosport-pas te bekijken (tenzij de derde waarvan u uw Pass heeft gekocht, u anders vertelt). Zodra de relevante toegangsperiode is verstreken, is de inhoud niet meer beschikbaar voor u (tenzij de derde waaruit u uw pas heeft gekocht, u anders vertelt).
De algemene voorwaarden van die derde, naast deze gebruiksvoorwaarden, zijn van toepassing op uw abonnement of betaling aan die derde partij. In geval van inconsistentie tussen deze Gebruiksvoorwaarden en de voorwaarden van die derde, heeft de voorwaarden van die derde partij voorrang. Bijvoorbeeld, eventuele voorwaarden in deze gebruiksvoorwaarden die uitleggen hoe u uw abonnement of aankoop betaalt en / of annuleert, is niet van toepassing waar u een Eurosport Pass via een derde aanschaft.
Neen alstublieft contact opnemen met de betreffende derde voor hulp als u problemen heeft met het verkrijgen van Eurosport Player via de website van die derde partij, op een app en/of via een door u verstrekte referenties die de derde partij u verstrekt heeft.
3. Toegang tot Eurosport Player via een Third Party Bundle.
U heeft ook toegang tot Eurosport Player door u te abonneren op of het aanschaffen van dergelijke toegang via een van onze commerciële partners die u een bundel biedt welke toegang geeft tot Eurosport Player ("Third Party Bundle"). De relevante commerciële partner zal u gegevens verstrekken over hoe u toegang heeft tot Eurosport Player tijdens uw abonnement op of na aankoop van een Third Party Bundle.
U dient deze commerciële partner te voorzien van een actuele, geldige betaalmethode die door die commerciële partner wordt geaccepteerd, en welke u mogelijk van tijd tot tijd kunt aanpassen (onder voorbehoud van de betalingsvoorwaarden van deze handelspartner).
Een Third Party Bundle kan automatisch worden verlengd, tenzij u voor uw factuurdatum voorkomt dat deze automatisch wordt verlengd. Onder deze omstandigheden, machtigt u die commerciële partner om het volgende abonnementsgeld te incasseren door middel van de door die commerciële partner geaccepteerde betalingsmethode. Details van eventuele terugbetaling waarop u recht op kunt hebben onder deze omstandigheden voor een Third Party Bundle ondersteund door of aangeschaft via een van onze commerciële partners, zal door die partner aan u worden terugbetaald.
Als u Eurosport Content uit een Third Party Bundle stopzet, pauzeert of opnieuw opstart, wordt deze toegangsperiode voor het bekijken van die Eurosport-inhoud op die Third Party Bundle niet langer verlengd (tenzij de commerciële partner vanwie u de Third Party Bundle heeft gekocht anders vermeld). Zodra de relevante toegangsperiode is verlopen, is de Eurosport Content voor u niet meer beschikbaar (tenzij de commerciële partner waaruit u de Third Party Bundle heeft gekocht anders vermeld).
Als u zich abonneert op de Third Party Bundle of de Third Party Bundle koopt, kan het zijn dat naast deze gebruiksvoorwaarden ook de voorwaarden van die commerciële partner van toepassing zijn op uw Third Party Bundle. Als er sprake is van een tegenstrijdigheid tussen deze gebruiksvoorwaarden en de voorwaarden van een commerciële partner, hebben de voorwaarden van de commerciële partner voorrang. Bijvoorbeeld: Het type content dat u op Eurosport Player kunt zien, de prijs en duur van een Third Party Bundle en uw rechten om deze Third Party Bundle (en uw toegang tot Eurosport Player) te regelen, vallen onder de voorwaarden van de commerciële partner, inclusief eventuele terugbetalingen die u mogelijk kunt krijgen na een annulering.
Neem contact op met uw commerciële partner voor hulp als u problemen ondervindt bij het verkrijgen van toegang tot (een deel) van uw Third Party Bundle (uitgezonderd technische problemen bij het openen van de Eurosport Player). De manier waarop u toegang heeft tot de content die een Third Party Bundle beschikbaar stelt in de Eurosport Player, zal ook van tijd tot tijd verschillen en u krijgt instructies over hoe u bij die content komt bij uw abonnement op- of aankoop van die Third Party Bundle.
Gratis proefperiodes, kortingen en promoties.
1. Uw abonnement op en/of toegang tot Eurosport Player kan starten met een gratis proefperiode, of een korting of ander promotieaanbod ("Promotie Termijn"). Verdere informatie over hoe u toegang heeft tot een Promotie Termijn (bijv. via een voucher of promotionele code of op een andere manier) wordt beschikbaar gesteld wanneer deze promotieperiode aan u wordt aangeboden. De Promotie Termijn duurt zo lang als de periode die is vastgesteld bij uw inschrijving en is bedoeld om nieuwe leden en bepaalde voormalige leden toegang te verlenen tot Eurosport Content die normaal gesproken alleen bij een aankoop beschikbaar zouden zijn.
2. U stemt ermee in zich niet meerdere keren aan te melden voor eenzelfde type Promotie Termijn. Dergelijke actie is een schending van onze Gebruiksvoorwaarden en kan leiden tot de beëindiging van uw Eurosport Pass. Geschiktheid voor de Promotie Termijn wordt door Dplay naar eigen inzicht bepaald en wij behouden ons het recht om de beschikbaarheid van een Promotie Termijn te beperken en/of een Promotie Termijn in te trekken en uw account te bevriezen als wij vaststellen dat u niet in aanmerking komt. Als u inmiddels een abonnement op- en/of toegang heeft tot de Eurosport Player-dienst via een Promotie Termijn en/of onlangs bent ingeschreven op en/of de Eurosport Player-service via een Promotie Termijn heeft geopend, komt u wellicht niet in aanmerking voor een andere Promotie Termijn. wij kunnen informatie zoals apparaat-ID, betaalmethode of een e-mailadres gebruiken die gebruikt wordt bij een bestaande of recente Eurosport-pas en / of Promotie Termijn om te kijken of u in aanmerking komt. Voor combinaties met andere aanbiedingen kunnen beperkingen van toepassing zijn.
3. Als uw Promotie Termijn u toelaat om een ​​Eurosport-pas uit te proberen, zullen wij aan het einde van de Promotie Termijn (tenzij wij u anders vertellen) een bedrag afschrijven van uw Betaalmethode, het bedrag dat in rekening word gebracht zal afhangen van het type Eurosport Pass dat u toegang tot heeft gehad tijdens uw Promotie Termijn, tenzij u Uw Pas voor het einde van de Promotie Termijn heeft geannuleerd. Om de datum te zien waarop wij een bedrag afschrijven en om de toekomstige prijs van de betreffende Eurosport Pass te zien, navigeert u naar onze website, klikt op het personeelspictogram of log in via het login gedeelte bovenaan de rechterkant van de pagina, en klik vervolgens op het tabblad "Abonnement" aan de linkerkant van de "Account" pagina.
Facturering.
1. Prijsinformatie. Gedetailleerde prijsinformatie wordt weergegeven op onze website. Deze prijzen zijn inclusief btw, maar eventuele transactiekosten van derden zijn niet meegerekend.
2. Facturering. De totale kosten van een Eurosport Pass die u rechtstreeks bij ons aanschaft, worden in rekening gebracht zoals aangegeven in het tabblad "Abonnement" op uw pagina "Account", die u kunt openen door op het persoon icoontje te klikken of door in te loggen via het inlog gedeelte aan de rechterkant van onze website. Een uiteenzetting van de kosten van Uw Pas wordt vermeld in de e-mail die u van ons ontvangt bij een abonnement of aankoop. Deze uiteenzetting geeft de opbouw van de prijs, inclusief eventuele belastingen en/of andere transactiekosten die bij uw aankoop kunnen worden toegepast (Indien aanwezig). In sommige gevallen kan uw betalingsdatum veranderen, bijvoorbeeld als uw Betalingsmethode niet succesvol is afgerond of als uw betaalde abonnement op Eurosport Player begon op de 31st van een maand en de volgende maand slechts 30 dagen heeft. Om uw volgende betaaldatum te zien, klikt u op het tabblad "Abonnement" op uw "Account" pagina, die u kunt openen door op het persoon icoontje te klikken of door in te loggen via het inlog gedeelte aan de rechterkant van onze website.
3. Betaalmethode. U kunt uw Betaalmethode wijzigen door op de link "Update Betaalinfo" op het tabblad "Abonnement" op uw pagina "Account" te klikken, die u kunt openen door op het persoon icoontje te klikken of door in te loggen via het inlog gedeelte aan de rechterkant Kant van onze website. Als een betaling niet succesvol is afgemaakt, als gevolg van verlopen informatie, onvoldoende geld of op door welke reden dan ook, en u uw Betalingsmethode niet wijzigt of uw account opzegt, kunnen wij uw toegang tot de Eurosport Player-dienst opschorten totdat wij een geldige Betaalmethode hebben verkregen. Wanneer u uw Betaalmethode bijwerkt, geeft u ons toestemming om geld van de bijgewerkte Betaalmethode af te schrijven en u blijft verantwoordelijk voor eventuele niet-ingezamelde bedragen. Dit kan leiden tot een wijziging in uw factuurdatums. Voor sommige Betaalmethoden kan de verstrekkende instelling van uw Betaalmethode u bepaalde kosten in rekening brengen, zoals een buitenlandse transactiekosten of andere kosten die verband houden met de verwerking van uw Betaalmethode. De lokale belastingen kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. Neem contact op met de service provider van uw Betaalmethode voor meer informatie.
4. Verwerking van betalingen. Wij gebruiken andere bedrijven (inclusief andere bedrijven in dezelfde groep als Dplay), agenten of aannemers ("Betalingsverwerkers") om creditcardtransacties of andere betaalmethoden te verwerken. Tijdens het inschrijven bij ons, moet u bepaalde informatie verstrekken die onze Betalingsverwerkers in staat stelt om betalingen namens ons te verzamelen en u machtigen dergelijke Betalingsverwerkers om namens ons betalingen te innen. Als een betaling mislukt, zullen de relevante Betalingsverwerkers de betaling nogmaals proberen te innen, maar als zij de betaling alsnog niet kunnen verwerken, kunt u het gedeelte van de dienst waarop de mislukte betaling betrekking heeft niet gebruiken. De informatie die u verstrekt tijdens het aanmeldingsproces wordt bij ons op uw account opgeslagen, inclusief de details van uw Betaalmethode en wij brengen kosten in rekening op deze Betaalmethode wanneer u een nieuwe Eurosport-pas koopt, tenzij u uw Betaalmethode wijzigt (zie "Betaalmethode" hierboven voor instructies op uw Betaalmethode te wijzigen). Als u via een gratis proefaanbieding op Eurosport Player bent geabonneerd kan een betaling door uw bank worden geautoriseerd, maar er wordt niets door ons afgeschreven. U moet echter op de hoogte zijn van het feit dat dit uw beschikbare saldo of kredietlimiet kan beïnvloeden.
5. Prijswijzigingen. Wij kunnen de voorwaarden van onze Eurosport Passes en elk ander onderdeel van onze dienstverlening (inclusief de prijs van een of meer van onze Eurosport Passes en/of elk ander type abonnement) van tijd tot tijd veranderen. wij kunnen onze prijzen verhogen: als de kosten voor ons om de dienst te verlenen toenemen (zoals wanneer wij derden meer moeten betalen voor hun inhoud); Wij nieuwe programma's, inhoud en diensten introduceren; Wij de manier waarop wij de dienst structureren veranderen; Wij in het verbeteren van onze klantenondersteuning investeren; En/of andere kosten die verband houden met het uitvoeren van de service verhoging.
Daarnaast leveren wij onze diensten continu en kunnen wij niet voorspellen wat er in de toekomst kan veranderen. Dit betekent dat wij onze prijzen kunnen verhogen om andere redenen dan hierboven vermeld.
Wij informeren u niet minder dan 30 dagen voor de ingang van een prijsstijging en u heeft het recht om uw abonnement te annuleren voordat de prijsstijging effectief wordt.
Annulering.
Er kan een minimale termijn van toepassing zijn en uw contract kan automatisch worden verlengd voor een periode die even lang is als de minimale termijn. Voor meer informatie kunt u onze veelgestelde vragen bekijken die u op https://help.eurosport.com/hc/nl kunt vinden. Als uw Eurosport Pass automatisch wordt verlengd, kunt u deze automatische verlenging op elk moment voorkomen. Voor verdere bijzonderheden van uw rechten over hoe u dit kunt doen, verwijzen wij u naar onze veel gestelde vragen die https://help.eurosport.com/hc/nl beschikbaar zijn. Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, zijn betalingen die aan ons gemaakt zijn niet terugbetaalbaar en wij bieden geen terugbetalingen of kredieten voor eventuele gedeeltelijke abonnementsperioden of onbekeken Eurosport Content. Om te voorkomen dat uw abonnement automatisch verlengd wordt, klikt u op de "Abonnement Annuleren" link onder het tabblad "Abonnement" op uw "Account" pagina, die u kunt openen door op het persoon icoontje te klikken waar toe u toegang heeft door in te loggen via het inlog gedeelte aan de rechterkant van onze website.
Als u zich bij een Eurosport Player heeft aangemeld via uw account van een derde partij en u wilt uw Eurosport Player-abonnement annuleren, moet u dit via de desbetreffende derde partij doen, bijvoorbeeld door uw account instellingen te bekijken bij de betreffende derde partij en daar automatisch verlengen uit te schakelen, of door u uitschrijven van de Eurosport Player-service via die derde partij. Facturatiegegevens over uw Eurosport Player-abonnement worden ons ter beschikking gesteld door de derde partij en kunnen in te zien zijn door uw account pagina te bezoeken bij de betreffende derde.
Eurosport Player service.
1. Leeftijdsbeperkingen. Om u in te schrijven op bepaalde Eurosport Content moet u minimaal 18 jaar zijn, of de leeftijd van meerderjarigheid in uw provincie, gebied of land. Minderjarigen mogen de Eurosport Player-service alleen onder toezicht van een volwassene gebruiken.
2. Alleen voor persoonlijk gebruik. De Eurosport Player-service en content die via de Eurosport Player-dienst wordt bekeken, zijn uitsluitend voor uw persoonlijke en niet-commerciële gebruik. Tijdens uw Eurosport Player-abonnement geven wij u een beperkte, niet-exclusieve, niet-overdraagbare licentie om toegang te krijgen tot de Eurosport Player-service en de Eurosport-inhoud te bekijken. Met uitzondering van de voorafgaande beperkte licentie wordt geen recht, titel of rente overgedragen aan u. U gaat ermee akkoord dat u de Eurosport Player-dienst niet zal gebruiken voor publieke optredens.
3. Wijzigingen aan de Eurosport Player-dienst. Dplay zal regelmatig wijzigingen aanbrengen aan de Eurosport Player service, inclusief de beschikbare content, die mogelijk ook periodes van onderhoud vereist.
Wij kunnen te allen tijde elke dienst, functie, functionaliteit, kanaal of content die in het kader van de service wordt aangeboden, afwijken, vervangen of intrekken.
Het kan soms niet praktisch zijn om u vooraf te informeren over alle onderhouds- en reparatie periodes en/of content wijzigingen, bijvoorbeeld wanneer u een Eurosport-pas hebt gekocht die u toegang biedt tot de Eurosport Player-service voor een korte tijdsperiode. U dient de website te controleren voor meer informatie over wat voor Eurosport Content beschikbaar is.
Als wij een omvangrijke wijziging moeten maken aan een dienst waarvoor u heeft betaald, streven wij ernaar om u 30 dagen van te voren te informeren over deze wijzigingen zoals overeengekomen in deze Gebruiksvoorwaarden.
Voor elke dienst waarvoor u heeft betaald en die nog niet is verlopen, zullen wij ervoor proberen te zorgen dat wijzigingen in onze service of prijzen u tijdens de betreffende gebruiksperiode niet nadelig beïnvloeden. Als u een abonnementspakket hebt gekozen dat automatisch aan het eind van een gebruiksperiode wordt verlengd, streven wij ernaar om, bij omvangrijke wijzigingen die in de toekomst grote gevolgen kunnen hebben bij nieuwe gebruiksperiodes, u ten minste 30 dagen voor het begin van die periode op de hoogte te brengen zodat u de kans heeft de service te annuleren voordat de nieuwe periode begint. Als u uw abonnement op de Eurosport Player-dienst niet annuleert nadat wij u in kennis hebben gesteld van wijzigingen voordat deze wijzigingen plaatsvinden, en u de dienst blijft gebruiken, zien wij dit als uw acceptatie van de gewijzigde dienst.
Als wij aan een dienst waar u voor heeft betaald een significante wijziging moeten maken, die u gedurende uw gebruiksperiode zal beïnvloeden, zullen wij u op de hoogte stellen en u het recht geven de dienst te beëindigen.
4. Beperkingen op de beschikbaarheid van content. Sommige Eurosport Content mag alleen op beperkte basis beschikbaar zijn ("Content Titels"). De beperkingen die van toepassing zijn, kunnen beperkingen bevatten op het aantal Content Titels per account, het maximum aantal apparaten die Content Titels kunnen bevatten, de periode waarin u Content Titels moet bekijken en hoe lang de Content Titels toegankelijk blijven. De beperkingen kunnen ook afhangen van het abonnementsplan dat u kiest en eventuele beperkingen die door onze commerciële partners worden opgelegd. U bent mogelijk beperkt in het aantal Eurosport Player Devices dat u tegelijkertijd kunt registreren en/of gebruiken om toegang te krijgen tot de Eurosport Player-dienst. Als een beperking op het aantal Eurosport Player Devices geldt, kunt u beperkt worden in het aantal keren en perioden dat u uw geregistreerde Eurosport Player Devices kunt verwisselen. Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, bieden wij geen terugbetalingen of kredieten voor eventuele onderbrekingen veroorzaakt door beperkingen op de beschikbaarheid van Eurosport Content. Zie op https://help.eurosport.com/hc/nl de Veelgestelde vragen voor meer informatie over toegang tot Eurosport Player buiten uw moederland.
5. Uw gebruik van de Eurosport Player-dienst. U gaat akkoord met het gebruik van de Eurosport Player, inclusief alle functies en functionaliteiten die daarmee verbonden zijn, in overeenstemming met alle toepasselijke wetten, regels en voorschriften of andere beperkingen op het gebruik van de dienst of content daarin. U gaat ermee akkoord om informatie die op of via de Eurosport Player-service is opgenomen of verkregen niet te archiveren, permanent te downloaden, te reproduceren, te distribueren, te wijzigen, weergeven, uit te voeren, te publiceren, een licentie over uit te geven, afgeleide werken te maken of te bieden of te gebruiken (behalve zoals uitdrukkelijk geautoriseerd in deze Gebruiksvoorwaarden), noch om zich toegang te verlenen tot Eurosport Player en ernaar te kijken met een virtueel proxynetwerk. U gaat er ook mee akkoord om niet: wat voor inhoudsbeveiliging in de Eurosport Player-dienst dan ook te omzeilen, verwijderen, wijzigen, deactiveren, degraderen of af te breken; Een robot, spider, scraper of ander geautomatiseerd middel te gebruiken om toegang te krijgen tot de Eurosport Player-dienst; Het decompileren, reverse engineering of de demontage van software of andere producten of processen die toegankelijk zijn via de Eurosport Player-dienst; Code of een ander product te injecteren of de inhoud van de Eurosport Player-service te manipuleren op welke manier dan ook; Gebruik maken van data mining, data verzamelen of wat voor extractie methode dan ook; Of content verplaatsen naar ongeautoriseerde apparaten of toegang tot de service of content proberen te verschaffen via een ander medium of apparaat dan uw geregistreerde Eurosport Player Devices. Bovendien stemt u er mee in om geen materiaal dat is ontworpen om de functionaliteit van computer software, apparatuur of telecommunicatieapparatuur die verband houdt met de Eurosport Player-service te beperken of tegen te houden te uploaden, plaatsen, versturen of te verzenden, inclusief software virussen of andere computercode, bestanden of programma's. Wij kunnen uw gebruik van onze service beëindigen of beperken als u deze Gebruiksvoorwaarden overtreed of betrokken bent bij illegaal of frauduleus gebruik van de service.
6. Uw internetverbinding en Eurosport Player-apparaten.
De kwaliteit van de weergave van de Eurosport Content kan variëren per apparaat en kan worden beïnvloed door een aantal factoren, zoals uw locatie, de bandbreedte die beschikbaar is via en/of de snelheid van uw internetverbinding. Beschikbaarheid is onderhevig aan uw internet service en mogelijkheden van uw apparaat. Niet alle inhoud is beschikbaar in alle formaten en niet alle abonnementsplannen staan ​​u toe om inhoud in alle formaten te ontvangen. Soms kan een apparaat fabrikant of de aanbieder van een besturingssysteem van het toestel wijzigingen opleggen die uw gebruik van Eurosport Player op dat apparaat beperken of beperken. Als dit gebeurt, zullen wij u van te voren op de hoogte stellen van deze wijzigingen, maar als wij geen controle hebben over deze fabrikanten en aanbieders, is het mogelijk dat dit niet altijd mogelijk is.
Om veiligheidsredenen en om de rechten van onze content partners te beschermen, kan Eurosport Player mogelijk niet worden ondersteund op een apparaat waar beperkingen in het besturingssysteem van het apparaat zijn verwijderd of waarmee geknoeid is (bekend als 'jailbreaking').
U bent verantwoordelijk voor alle internetconnectie kosten. Onthoud altijd dat streaming audiovisuele content veel data kan gebruiken. Vraag uw internetprovider om informatie over mogelijke kosten voor internetgebruik. De tijd die nodig is om Eurosport Content te bekijken, zal variëren op basis van een aantal factoren, waaronder uw locatie, beschikbare bandbreedte op dat moment, de inhoud die u hebt geselecteerd en de configuratie van uw Eurosport Player Device.
U kunt controleren of uw Eurosport Player Device en / of browsers compatibel zijn met de Eurosport Player-service voordat u wat voor abonnement dan ook met Eurosport Player afsluit. Details over compatibiliteit zijn te vinden in de veel gestelde vragen op https://help.eurosport.com/hc/nl.
Wij raden u aan om eventuele updates van de app te accepteren wanneer ze beschikbaar worden als u Eurosport Player gebruikt via een app Store van een derde partij. Het kan zijn dat dit een update van het besturingssysteem van uw apparaat vereist.
7. Eurosport Player Software. Eurosport Player software is ontwikkeld door, of voor, Dplay en is ontworpen om de weergave van Eurosport Content via Eurosport Player Devices mogelijk te maken. Eurosport Player software kan per apparaat en medium variëren, en functionaliteiten en functies kunnen ook verschillen tussen apparaten en tussen landen. U erkent dat het gebruik van de service mogelijk software van derden is vereist die is onderworpen kan zijn aan licenties van derden.
Beveiliging.
Uw Eurosport Player-account is alleen bedoelt voor uw persoonlijk gebruik ("Account Eigenaar") en als Account Eigenaar bent u de enige persoon die toegang en controle heeft over het account. Om de controle over het account te behouden en te voorkomen dat iemand anders toegang krijgt tot het account (wat onder andere de content geschiedenis voor het account en de Betaalmethode blootstelt), dient de Account Eigenaar de controle over de Eurosport Player Devices die gebruikt word om de service te openen ten alle tijden te behouden en zowel het wachtwoord van het apparaat als de inloggegevens van de Betaalmethode van het account geheim te houden. U bent verantwoordelijk voor het bijwerken en onderhouden van de nauwkeurigheid van de informatie over uw account die u aan ons verstrekt. Wij kunnen uw account beëindigen of uw account te bevriezen om u, Dplay of onze partners te beschermen tegen identiteitsdiefstal of andere frauduleuze activiteiten.
Diversen.
1. Wet- en rechtsbevoegdheid. Deze Gebruiksvoorwaarden worden geregeld door- en uitgelegd in overeenstemming met de wetten van Engeland en Wales. Deze voorwaarden beperken geen consumentenrechten die u onder de wetten van uw woonland kan hebben. Als u echter niet in Engeland of Wales woont, kunt u een vordering indienen in de rechtbank van uw woonland onder de geldende wetten van uw woonland. Bovendien, let op dat geschillen kunnen worden voorgelegd aan Europees Dispute Resolution Platform van de Europese Commissie, zoals https://ec.europa.eu/consumers/odr beschikbaar.
2. Aansprakelijkheid. Door zich aan te melden onder deze gebruiksvoorwaarden en gebruik te maken van (een deel) van de service en inhoud van de Eurosport Player, gaat u akkoord dat u verantwoordelijk bent voor uw eigen handelingen en nalatigheden. De service kan links tonen naar websites van derden, advertenties of aanbiedingen tonen die niet eigendom zijn van of gecontroleerd worden door ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze sites, advertenties of aanbiedingen. Wij en onze geassocieerde ondernemingen en agenten, voor zover dit wettelijk is toegestaan, sluiten enige verantwoordelijkheid en alle aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit:
a. Elk gebruik van Eurosport Player die niet door ons is geautoriseerd;
b. Het verlaten, opschorten of beperken van de service of content van de Eurosport Player of enig onderdeel van de Eurosport Player-dienst of content, overeenkomstig deze gebruiksvoorwaarden;
c. Elke storing of onderbreking van de dienst door onvoorziene omstandigheden die voorkomen dat wij onze verplichtingen aan u nakomen;
d. Enige vertraging, mislukking, handeling of verzuim in dat in verband te brengen is met de levering van de Eurosport Player-dienst en content;
e. Fouten, virussen of bugs die aanwezig zijn in of voortvloeien uit uw gebruik van de Eurosport Player-dienst;
f. Onverenigbaarheid van de service of content van de Eurosport Player met andere software of hardware (inclusief Eurosport Player Devices); en
g. Elke handeling of verzuim van een leverancier van een derde partij, apparaat fabrikant of leverancier van een besturingssysteem van het apparaat, die buiten de redelijke controle van Dplay zijn.
Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, bieden wij geen terugbetalingen of kredieten voor eventuele onderbrekingen aan content die door een commerciële partner wordt verstrekt in het kader van een Eurosport Bundled Pass (als een Eurosport Bundled Pass beschikbaar is in uw land van verblijf, verdere details over deze pas zijn te vinden op onze website op https://www.eurosportplayer.com/subscribe). Neem contact op met de relevante commerciële partner voor nadere informatie.
Het is voor ons niet toegestaan ​​om voor bepaalde zaken onze aansprakelijkheid uit te sluiten. Deze clausule beïnvloedt geen enkele aansprakelijkheid die wij aan u hebben. Als u advies nodig heeft over uw wettelijke rechten, kunt u informatie inwinnen bij uw nationale consumentenorganisatie.
3. Onze annuleringsrechten. Wij kunnen uw afspraak met ons (of enig gedeelte daarvan) op elk moment annuleren.
Als wij uw overeenkomst met ons (of enig gedeelte daarvan) annuleren nadat u betaald heeft om de dienst te gebruiken, laten wij u dat zo ver van te voren weten, zoals redelijkerwijs uitvoerbaar is, en naar eigen goeddunken kunt u: (i) toegang hebben tot het gedeelte van de dienst waarop de betaling betrekking heeft op de rest van uw gebruiksperiode; Of (ii) een restitutie worden uitgekeerd voor de hele gebruiksperiode die na de datum van beëindiging overblijft.
Hoe dan ook kunnen wij uw gebruik van (een deel van) de service en/of content onmiddellijk opschorten of beperken zonder dat wij u terugbetalen of vergoeden indien:
a. U verzuimt een betaling te betalen die u aan ons verschuldigd bent of als uw Betalingsmethode niet functioneert;
b. U overschrijdt deze Gebruiksvoorwaarden, hoewel wij bij niet-ernstige inbreuken u eerst de gelegenheid geven om overschrijdingen te verbeteren binnen 7 dagen;
c. Wij vermoeden of geloven dat u via gebruik van de service of Eurosport Content een frauduleuze activiteit heeft ondernomen tegen ons of tegen andere personen of organisaties, bijvoorbeeld door onze streams te kopiëren naar een andere website;
d. U bent met onze medewerkers of agenten omgegaan op een manier die wij redelijkerwijs beschouwen als ongeschikt of onaanvaardbaar en voldoende ernstig is om uw gebruik van onze dienst te beperken of te beëindigen;
e. U een Eurosport Pass koopt via een virtueel proxy netwerk;
f. U gebruikt de service van Eurosport Player op een manier die de reputatie en/of de omzet van Dplay, onze filialen, onze commerciële partners, een Betalingsverwerker en/of een andere derde die namens ons namens ons verricht ten opzichte van Eurosport Player negatief kan beïnvloeden; of
g. Het is niet redelijkerwijs te vermijden vanwege technische of operationele redenen die buiten onze redelijke controle liggen.
4. Ongevraagde Materialen. Dplay accepteert geen ongevraagde materialen of ideeën voor Eurosport Content en is niet verantwoordelijk voor de gelijkenis van de content of programmering op enige media, materialen of ideeën die naar ons of een van onze gelieerde ondernemingen zijn toegestuurd
5. Klantenservice. Voor meer informatie over onze service en zijn functies of als u hulp nodig hebt met uw account, kunt u contact opnemen met ons klantenservice team. Meer informatie over hoe u contact kunt opnemen met ons vindt u op https://help.eurosport.com/hc/nl/requests/new bij de veel gestelde vragen. In het geval van een conflict tussen deze gebruiksvoorwaarden en de informatie die is verstrekt door ons klantenservice team, hebben deze gebruiksvoorwaarden voorrang.
6. Overlevingsclausule. Indien een bepaling of bepalingen van deze Gebruiksvoorwaarden ongeldig, onwettig of niet afdwingbaar zijn, blijven de geldigheid, wettigheid en afdwingbaarheid van de resterende bepalingen volledig van kracht.
7. Waiver. Voor zover wij beslissen om geen aanspraak te maken op een recht om u aan te klagen, vormt dit geen afzien van dat recht, tenzij u anders schriftelijk heeft aangegeven.
8. Overdracht van rechten. De overeenkomst tussen ons en u is persoonlijk voor u en geen derden heeft recht op een voordeel onder dezelfde overeenkomst. U stemt ermee in dat wij onze rechten en verplichtingen uit deze Gebruiksvoorwaarden kunnen overdragen aan een bedrijf, of persoon, mits de dienst niet zal verminderen als gevolg van dergelijke overdracht. U mag uw rechten of verplichtingen onder deze Gebruiksvoorwaarden niet overdragen aan iemand anders.
9. Wijzigingen in Gebruiksvoorwaarden. Dplay kan van tijd tot tijd deze gebruiksvoorwaarden wijzigen. Wij streven ernaar u tenminste 30 dagen van te voren in kennis te stellen voordat deze nieuwe gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn op u, tenzij de wijzigingen snel moeten worden uitgevoerd voor veiligheid, wettelijke of regelgevende redenen, in welk geval wij u zo spoedig mogelijk in kennis stellen van de wijzigingen. Als u de Eurosport Player blijft gebruiken na een wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden, zien wij dit als uw acceptatie van de gewijzigde Gebruiksvoorwaarden. De meest up-to-date Gebruiksvoorwaarden zijn altijd beschikbaar via de Eurosport Player-website en als wij u op de hoogte stellen dat de Gebruiksvoorwaarden veranderen, raden wij u aan om de laatste versie af te drukken voor uw eigen archief. Als de wijziging u uitzonderlijk nadelig is voor u, geven wij u de mogelijkheid om uw abonnement te annuleren voordat de wijzigingen effectief zijn.
10. Elektronische communicatie. Als wij contact met u moeten opnemen (inclusief om u op de hoogte te stellen zoals beschreven in deze Gebruiksvoorwaarden), doen wij dit elektronisch, bijvoorbeeld via e-mail of een bericht "gepushed" naar uw apparaat. Kennisgevingen worden geacht te zijn aangekomen op de dag dat ze worden verzonden. Wij sturen berichten naar u aan de hand van de contactgegevens die u ons heeft gegeven, dus zorg ervoor dat u correcte contactgegevens heeft verstrekt en ons inlicht als ze veranderen.
Laatst bijgewerkt: juni- 2019