Eurosport Player wordt aangeboden door Dplay Entertainment Limited, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in Engeland en Wales.
Statutaire vestiging: Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, Londen, W4 5YB Verenigd Koninkrijk.
Registratienummer bij het handelsregister: 09615785
Btw-nummer: GB 115 1599 24
U kunt ons bereiken via customerservice@eurosportplayer.com.
Hoe er toezicht wordt gehouden op ons
De Conseil Supérieur de l’Audiovisuel ('CSA') houdt toezicht op de redactionele inhoud van on-demand programmadiensten. U kunt meer informatie over de CSA vinden op https://www.csa.fr/.
Hosting van onze dienst
De dienst wordt gehost door Dplay Entertainment Limited. Zie het gedeelte 'Wie wij zijn' hierboven voor meer informatie.
Onlinegeschillenbeslechting
Als u in de EU woont en wij uw probleem niet kunnen oplossen via onze Helpdesk, kunt u dit probleem doorverwijzen naar het Europese platform Onlinegeschillenbeslechting ('ODR').
Het ODR-platform is een online platform dat is ontworpen om ondersteuning te bieden aan consumenten die online goederen of diensten hebben gekocht. Het biedt toegang tot onafhankelijke diensten voor alternatieve geschillenbeslechting, die meestal gratis voor u beschikbaar zijn.
Als u een consument bent die in de Europese Unie woont, kunt u een klacht indienen door een elektronisch klachtenformulier in te vullen op http://ec.europa.eu/odr. Ons e-mailadres dat u mogelijk wilt opnemen als onderdeel van uw ODR-aanvraag, is customerservice@eurosportplayer.com.
Dplay Entertainment Limited kan zelf bepalen of het ermee instemt om een klacht te laten afhandelen via het ODR-platform.