Nederland
1. De actiecode is een aanbieding van Eurosport Player. Op de actiecode zijn deze voorwaarden van toepassing. Wij behouden ons het recht voor de aanbieding te allen tijde in te trekken als wij redelijke gronden hebben om aan te nemen dat er een inbreuk op deze voorwaarden heeft plaatsgevonden.
2. Behoudens de beperkingen als vastgelegd in deze voorwaarden en vervulling van het proces van inlossing van de actiecode, kan de actiecode worden gebruikt op de aankoop van een maandabonnement die online beschikbaar is op www.eurosportplayer.com/subscription. Geldigheid van de actiecode voor inwisseling loopt tot 23:59 op 28 februari 2018. De actiecode kan niet worden verrekend met eventuele andere abonnementsvormen.
Legal
Privacybeleid
09/10/2019 OM 12:42
3. De actiecode geeft u recht op een korting op de standaardprijs van € 6,99 voor een waarde van één maand toegang op een maandabonnement. Door inwisseling van uw code, worden u € 0,99 voor de eerste maand in rekening gebracht en daarna € 6,99 voor iedere volgende maand. De minimale looptijd is 1 maand. Tenzij u zich wilt afmelden, wordt uw abonnement automatisch elke maand verlengd. Toegang tot alle content van Eurosport Player. Alle prijzen incl. btw
4. De actiecode kan niet worden ingewisseld tegen belastingen, boetes voor annulering of verandering, administratiekosten of andere diverse kosten, die de volledige verantwoordelijkheid van de klant zijn.
5. Gangbare gebruiksbepalingen zijn van toepassing (zie www.eurosportplayer.com/terms).
6. De actiecode is voor eenmalig gebruik en mag niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingsvouchers, acties of speciale aanbiedingen.
7. De actiecode kan niet worden gebruikt voor andere eerder gekochte abonnementen. De actiecode wordt volledig verrekend zodra een aankoop die hiervoor in aanmerking komt, heeft plaatsgevonden. De actiecode heeft geen geldwaarde en er zullen geen vergoedingen of uitkeringen in geld aangeboden worden. Er is geen sprake van een restwaarde en de actiecode mag niet opnieuw worden gebruikt ingeval u uw abonnement wijzigt of opzegt.
8. De actiecode mag alleen worden gebruikt door wettelijke inwoners van Nederland in de leeftijd van 18 jaar en ouder.
9. De actiecode mag niet worden gebruikt door medewerkers van Dplay Entertainment Limited, groepsondernemingen of enig andere persoon verbonden aan deze actie.
10. Oneigenlijk gebruik van de actiecode door u met inbegrip van maar niet beperkt tot publicatie of verkoop hiervan is verboden en kan als fraude worden aangemerkt.
11. Het blijft ons te allen tijde voorbehouden de gebruiksvoorwaarden voor de actiecode te wijzigen of de actiecode in te trekken en de aanbieding te beëindigen. Er staat geen rechtsmiddel open tegen onze beslissing betreffende deze actie.
12. Alle prijzen die in de voorwaarden worden vermeld, zijn incl. btw.
13. Dplay Entertainment Limited (ondernemingsnummer: 09615785), adres: Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, Londen, Engeland, W4 5YB is de promotor van deze aanbieding.
14. Op deze voorwaarden is het recht van Engeland en Wales van toepassing. Deze voorwaarden beperken geen rechten inzake consumentenbescherming waar u mogelijk recht op hebt volgens de dwingendrechtelijke wet- en regelgeving van uw land van verblijf. Indien u echter niet woonachtig bent in Engeland of Wales, kunt u een vordering aanbrengen bij de rechtbank in uw land van verblijf volgens de geldende wet- en regelgeving van uw land van verblijf.
Legal
GEBRUIKSVOORWAARDEN
01/04/2020 OM 18:27
Legal
Privacybeleid
17/03/2020 OM 18:10