Fun Sporten

Hoe hebben de sporters het weekend doorgebracht?

Deel dit via
Kopiëren
Deel dit artikel

Fabio

Foto: Eurosport

DoorEurosport
23/03/2020 om 11:03 | Bijgewerkt 23/03/2020 om 11:25

Normaal zouden de huidige topsporters afgelopen weekend keihard hebben gestreden voor de zege, maar nu in quarantaine is dat niet mogelijk. Dus wat nu?

Fabio Quartararo zou eigenlijk in Thailand zitten voor de MotoGP. De Fransman is er in ieder geval op gekleed, mocht de GP onverhoopt toch van start gaan.

Fun Sporten

Sporters in quarantaine; wat deden zij afgelopen weekend?

30/03/2020 OM 09:50

Om je nog goed voor te bereiden moet je creatief zijn. Jessy Pilz, Oostenrijkse klimster, gebruikt elk stukje van haar huis om te kunnen trainen:

Met tafeltennis zou je in principe voldoende afstand hebben van elkaar, maar deze mannen namen het zekere voor het onzekere:

Mark Williams verruilt de snookertafel voor deze periode in voor een net in zijn woonkamer, al blijft de winnaarsmentaliteit onderdeel van zijn spel...

Patrick Lefevre kan het maar moeilijk loslaten en post dus geregeld tributes naar the wolfpack.

Het seizoen van Mikaela Shiffrin zit erop, de ski's staan opgeborgen. Maar de kampioene blijkt niet alleen divers op de latten, maar ook nog een muzikaal talent!

Mikaela Shiffrin

Stan Wawrinka heeft zijn weekend doorgebracht zoals menig ander, met een date:

Wil je graag op de hoogte blijven van de bezigheden van de renners van Lotto Soudal? Hou ze in de gaten, verschillende renners hebben al een 'lockdown journal' bijgehouden:

Jos van Emden en Caleb Ewan sloten afgelopen weekend, telefonisch, aan bij Sander Kleikers, Jeroen Vanbelleghem en Karsten Kroon de laatste 60 kilometer van Milaan San Remo 2018:

Fun Sporten

Deel 3: Wat doet jouw favoriete sporter?

26/03/2020 OM 13:20
Fun Sporten

Topsporters in quarantaine... Wat nu?

20/03/2020 OM 10:14
Gerelateerde onderwerpen
Fun Sporten
Deel dit via
Kopiëren
Deel dit artikel