Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

CW 162 | Cage Warriors etaleert Italiaanse talenten in Rome (Preview)

Marcel Dorff

Gepubliceerd 24/10/2023 om 04:45 GMT+2

De Cage Warriors organisatie is op 28 oktober te gast in het Fiera Roma waar in de Italiaanse hoofdstad het Cage Warriors 162 evenement zal plaatsvinden. Tijdens het main event staan twee lichtgewichten tegenover elkaar. Simone Patrizi treft Dumitru Girlean in een rematch tussen twee Italianen.

CW 162 | Rome Promo

Derde keer

Voor Cage Warriors wordt het evenement het derde dit jaar in Rome. Voor het eerst staat er geen titelgevecht op de card.
picture

Fiera Roma (Photo Credits: Fiera TV)

Foto: Other Agency

De organisatie heeft gekozen om vooral veel Italiaans talent de kans te geven zich in de kijker te spelen en zodoende stappen te kunnen zetten in de organisatie.

Main Event

Het main event van de avond tussen Simone Patrizi en Dumitru Girlean heeft een voorgeschiedenis. In 2021 stonden beide mannen in The Golden Cage organisatie al eens tegenover elkaar. Girlean won via knock-out in de eerste minuut van de eerste ronde. Dit is tot op de dag van vandaag het enige verlies op het record van Patrizi. Patrizi won hierna drie partijen op rij en maakte recent zijn Cage Warriors debuut.
picture

CW 154 | Fantastische knock-out overwinning van Patrizi voor eigen publiek

Daarin won hij via knock-out in de derde ronde van Ermil Xhaferi. Girlean daarentegen heeft sinds die overwinning op Patrizi drie van in totaal vijf wedstrijden gewonnen. Eerder dit jaar won Girlean als gigantische underdog van het Engelse talent Adam Cullen. Drie maanden geleden werd verloren van Leon Hill. De vraag is kan Girlean opnieuw Patrizi verslaan of kan Patrizi ditmaal wel winnen en de revanche pakken?
picture

CW 152 | Girlean verrast Cullen met upset knock-out

Co-main event

Simone D’Anna mag in zijn stad het co-main event vechten. De Italiaan die onder meer actief was bij Bellator MMA neemt het op tegen Alberth Dias. D’Anna is een spectaculaire vechter die altijd voor de finish gaat. Vooral bij het Italiaanse Venator FC was de Italiaan een van de betere vechters. Tijdens zijn debuut voor Cage Warriors maakt hij nu zijn opwachting tegen Dias.
picture

CW 151 | Alberth Dias verrast favoriet Steve Aimable

Dias won in 2020 zijn Bellator MMA debuut tegen Richie Smullen, maar zou geen vast contract krijgen. De Braziliaan tekende vervolgens in 2022 bij Cage Warriors, maar zou vanwege gewichtsproblemen pas dit jaar zijn debuut maken. Een goed debuut dat werd gewonnen via unanimous decision tegen Steve Aimable. Nu krijgt de Braziliaan te maken met D’Anna in het hol van de leeuw. Kan Dias wederom voor een verrassing zorgen?

Main Card

  • Simone Patrizi vs. Dumitru Girlean
  • Simone D'Anna vs. Alberth Dias
  • Michelangelo Lupoli vs. Nicolas Leblond
  • Micol Di Segni vs. Samantha Jean-Francois
  • Luca Iovine vs. Andrey Tyshchenko

Waar kijk je Cage Warriors 162?

Cage Warriors 162 is zaterdagavond 28 oktober live te zien vanaf 21:00u op discovery+! Commentaar bij de gevechten is er van Richard Simon & Gilbert Yvel.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie