Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

CW 163 | Gerardo Fanny in actie tegen Shawn Da Silva in Londen

Marcel Dorff

Gepubliceerd 16/10/2023 om 18:45 GMT+2

Voormalig titeluitdager in het bantamgewicht bij Cage Warriors Gerardo Fanny gaat proberen 2023 met drie overwinningen af te sluiten. Fanny neemt het op 11 november in Londen op tegen de ongeslagen Duitse-Braziliaan Shawn Da Silva. Het gevecht vindt plaats in het vlieggewicht in de Indigo at the O2 tijdens Cage Warriors 163.

CW 163: Da Silva vs. Fanny

Foto: Other Agency

Drie op rij in 2023?

Fanny is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendere vechters in het vlieggewicht bij Cage Warriors. De Nederlander die eveneens Curaçao vertegenwoordigt heeft sinds zijn overstap bij Cage Warriors naar het vlieggewicht drie van zijn laatste vier partijen gewonnen.
picture

CW 154 | Fanny wint na opgave van Pagliariccio in Cage Warriors comeback

Onder meer een spectaculaire knock-out tegen Connor Hignett en een TKO overwinning recent in Italië tegen Tanio Pagliariccio hebben ervoor gezorgd dat Fanny zich weer naar de top van de divisie vocht.

Ongeslagen talent

Tegenstander Shawn Da Silva kwam begin dit jaar de organisatie binnen met een 4-0 record. Da Silva die van Braziliaanse afkomst is, maar geboren is en traint in Duitsland had een uitstekend debuut binnen Cage Warriors. Via TKO in de tweede ronde versloeg hij Kiru Singh Sahota.
picture

CW 151 | Shawn Da Silva danst er op los na TKO overwinning

Da Silva imponeerde daarmee en werd vervolgens gelijk voor de leeuwen gegooid in juli toen hij werd gematcht tegen Lone'er Kavanagh. Da Silva raakte echter geblesseerd en gaat nu tegen Fanny zijn tweede partij voor Cage Warriors vechten.

Waar kijk je CW 163?

Cage Warriors 163 is 11 november live te zien via discovery+!!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie