Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

CW 164 | Vierde Cage Warriors partij Daan Duijs in november

Marcel Dorff

Geupdate 05/10/2023 om 16:11 GMT+2

Daan Duijs maakt volgende maand voor de vierde maal zijn opwachting bij de Cage Warriors organisatie. De Nederlander treft op 25 november de Schot Aidan Stephen in de Vertu Motors Arena te Newcastle, Engeland. Het gevecht vindt plaats in het bantamgewicht.

CW 164 | Stephen vs. Duijs

Foto: Other Agency

Indruk gemaakt

Duijs heeft in zijn drie gevechten bij Cage Warriors tot dusver een sterke indruk achtergelaten. De Nederlander won vorig jaar mei zijn debuut tegen Bogdan Barbu in de eerste ronde via een Triangle Choke. In verband met blessureleed en het uitvallen van een tegenstander duurde het vervolgens tot april van dit jaar alvorens Duijs terugkeerde.
Duijs verloor van Nathan Fletcher, maar wist in zijn meest recente partij orde op zaken te stellen door Alexander Sasha Pirev in de eerste ronde knock-out te slaan.

Ervaren

Nu wacht de Schot Aidan Stephen. Stephen is iemand die al sinds 2018 bij de organisatie zit en al meerdere keren dichtbij een titelgevecht is geweest. Stephen verloor echter zijn partijen tegen de tegenstanders die hij had moeten winnen om richting de titel te komen.
De Schot won zijn meest recente partij in december 2021 toen hij te sterk was voor Edward Walls. Stephen maakt op 25 november na bijna twee jaar zijn comeback.

Waar kijk je Cage Warriors 164?

Alle main card gevechten van het spectaculaire Cage Warriors zijn live te zien op discovery+!!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie