LFL officials melden de partij aan Eurosport. Het evenement staat gepland voor 13 maart in de Gashouder Westergas te Amsterdam.
Voor Wilnis gaat het zijn tweede partij worden in het MMA. De vechter uit Utrecht verdiende zijn sporen in het kickboksen. Zo wist hij onder meer de Glory Kickboxing titel en de It's Showtime Max titel te winnen. In het kickboksen wist hij huidig UFC middengewicht kampioen Israel Adesanya te verslaan en heeft hij ook twee overwinningen op zijn resumé staan tegen Alex Pereira. Wilnis debuteerde vorig jaar zomer in het MMA tijdens LFL 2. Via TKO in de eerste ronde werd gewonnen van Erhan Okuroglu. Eigenlijk zou Wilnis eind vorig jaar vechten tijdens LFL 3 tegen Mohamed Ghalab, maar moest hij vlak voor de partij afzeggen.
Nu staat David Casal Moldes tegenover hem. De pas 20 jarige Casal Moldes is een van de opkomende talenten van Team Schrijber. Casal Moldes gaat zijn professionele MMA debuut maken. Echter heeft hij in het amateurcircuit de afgelopen jaren al ervaring op gedaan. Zo stond hij onder meer op de gala's van de SHC en Versus MMA. Casal Moldes heeft een 3-2 record als amateur.
UFC
UFC Vegas 56 | LFA kampioen Argueta maakt debuut tegen Jackson op 4 juni
6 UUR GELEDEN
LFL 4
Tom Breese vs. David Ramires
Murthel Groenhart vs. Marcelino Kemna
Jason Wilnis vs. David Casal Moldes
UFC
UFC Vegas 57 | Tsarukyan vs. Gamrot gepromoveerd tot main event op 25 juni
6 UUR GELEDEN
Mixed Martial Arts
CW 137 & CW 138 | Nederlandse debutanten willen indruk maken in Colchester (Preview)
GISTEREN OM 01:29