Dit weten meerdere bronnen aan Eurosport te melden. Het gevecht in de bantamweight divisie staat gepland voor 9 april tijdens UFC 273. De locatie is nog niet officieel bevestigd, maar de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida lijkt de beste papieren te hebben.
Arce vecht sinds 2018 in de UFC en is onder meer trainingspartner van Shane Burgos en Lyman Good. Arce begon zijn UFC-carrière in de featherweight divisie. Ondanks overwinningen tegen Dan Ige en Julian Erosa besloot Arce naar de bantamweight divisie terug te keren.
Tijdens zijn debuut in de bantamweight divisie van de UFC stopte hij Andre Ewell. Hierdoor kreeg hij afgelopen november de kans de rankings in te komen. Echter werd verloren van Song Yadong. Nu treft hij de Braziliaan Daniel Santos. Bij MMA-volgers beter bekend als Daniel “Willycat”.
UFC
Wells nieuwe tegenstander van 'Blood Diamond' tijdens UFC 271
10 UUR GELEDEN

Santos trainingspartner van Oliveira

Brazilianen gebruiken immers vaker een bijnaam. Santos is de trainingspartner van UFC lightweight-kampioen Charles Oliveira en staat bekend als een van de grootste talenten van Brazilië. Santos is echter erg inactief geweest.
De laatste partij van de Braziliaan dateert uit december 2019. Eerder geplande partijen in de UFC tegen Marcelo Rojo en Timur Valiev gingen niet door. Santos is echter eveneens als Arce een echte publiekstrekker. De Chute Boxe vechter houdt ervan om tegenstanders met spinning backfist, back kicks en ellebogen te stoppen.

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

UFC 273 (tot dusver):
Alexander Volkanovski vs. Chan Sung Jung
Aljamain Sterling vs. Petr Yan
Irene Aldana vs. Aspen Ladd
Mackenzie Dern vs. Tecia Torres

Jairzinho Rozenstruik vs. Marcin Tybura
Kelvin Gastelum vs. Nassourdine Imavov
Julio Arce vs. Daniel Santos
Mickey Gall vs. Mike Malott

WAAR KIJK JE?

De komende vijf jaar zijn alle evenementen live te zien bij discovery+ en voor elke main card is er op Eurosport live een previewshow te zien, gehost door Nesim El Ahmadi en vaste analist Marloes Coenen.
UFC
Eurosport Panel: UFC 270 picks
12 UUR GELEDEN
UFC
UFC 270 | Problemen op dag van de weging, twee partijen geschrapt
18 UUR GELEDEN