Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Pavlovich vervangt Aspinall tijdens UFC London

Marcel Dorff

Gepubliceerd 21/01/2022 om 02:28 GMT+1

Sergei Pavlovich gaat na tweeënhalf jaar zonder partij eindelijk weer zijn opwachting maken in de UFC. De Rus treft landgenoot Shamil Abdurakhimov. Pavlovich vervangt Tom Aspinall.

Pavlovich vervangt Aspinall in London

Foto: Getty Images

Meerdere bronnen weten aan Eurosport te melden dat Aspinall wel op het evenement zal blijven, maar tegen een andere tegenstander. Echter zal dit pas later bekend worden gemaakt. Pavlovich treft Abdurakhimov in de heavyweight divisie op 19 maart tijdens UFC London.
Pavlovich is een soort van dark horse in de UFC heavyweight divisie. De Rus kwam als ongeslagen Fight Nights Global kampioen in 2018 de UFC binnen. Pavlovich kende een slecht debuut en verloor van Alistair Overeem in de eerste ronde. Vervolgens wist hij in 2019 zich te revancheren met twee KO overwinningen tegen respectievelijk Marcelo Golm en Maurice Greene. Helaas voor Pavlovich moest hij vervolgens drie partijen afzeggen in verband met blessures en visumproblemen. Nu krijgt hij de kans om zich weer omhoog te werken in de divisie tegen Shamil Abdurakhimov.
picture

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

Abdurakhimov is met zijn 40 jaar liefst 11 jaar ouder dan zijn tegenstander Pavlovich. Abdurakhimov zit al sinds 2015 in de UFC. De Rus wist onder meer te winnen van Walt Harris, Marcin Tybura en Andrei Arlovski. Echter verloor hij zijn twee meest recente partijen tegen respectievelijk Curtis Blaydes en Chris Daukaus. Het gevecht op 19 maart zou dus weleens een wisseling van de wacht kunnen inhouden.
Bekijk hieronder de card van UFC London tot dusver.
Tom Aspinall vs. TBA
Shamil Abdurakhimov vs. Sergei Pavlovich
Jack Shore vs. Timur Valiev
Makwan Amirkhani vs. Mike Grundy
Molly McCann vs. Luana Carolina

Paddy Pimblett vs. Rodrigo Vargas
Cody Durden vs. Muhammad Mokaev
Jake Hadley vs. Allan Nascimento
Cory McKenna vs. Elise Reed
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie