Bronnen melden de boeking aan Eurosport. Beide vechters treffen elkaar op 23 april op een nog onbekende locatie.
Pedro kwam in 2016 als ongeslagen record met een 4-0 record de UFC binnen. De Australiër liet zich meteen gelden met finishes tegen Khalil Rountree Jr. en Paul Craig. Vervolgens moest een pas op de plaats gemaakt worden tegen de sterk worstelende Ilir Latifi.
Na vervolgens 2018 goed te zijn gestart met een overwinning tegen Saparbeg Safarov verloor Pedro twee maal tegen respectievelijk Ovince St.Preux en Mauricio 'Shogun' Rua. Pedro zou vervolgens in verband met blessureleed liefst meer dan drie jaar aan de kant blijven. In april keert hij terug tegen Ike Villanueva.
UFC
Column Stefan Struve: Het kwartje is eindelijk gevallen bij Michel Pereira
16 UUR GELEDEN

Ike Villanueva vecht op 23 april

Foto: Getty Images

Villanueva's UFC-carrière verloopt verre van soepel. Villanueva maakte in 2020 zijn debuut in de organisatie in de zwaargewicht divisie. Na verloren te hebben van Chase Sherman ging Villanueva een gewichtsklasse omlaag.
Ook daar heeft hij nog niet zijn draai weten te vinden. Villanueva won alleen van Vinicius Moreira. De andere drie partijen gingen allemaal via TKO verloren. Villanueva zal moeten winnen tegen Pedro om een langer verblijf in de UFC te bewerkstelligen.

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

UFC Card op 23 april

Maycee Barber vs. Montana De La Rosa
Clay Guida vs. Claudio Puelles
Aoriqileng vs. Cameron Else
Preston Parsons vs. Louis Cosce
Dean Barry vs. Mike Jackson
UFC
UFC Vegas 55 | Vieira wint controversiële split decision tegen Holm
22/05/2022 OM 03:43
UFC
UFC Vegas 55 | Holm vs. Vieira uitslagen
22/05/2022 OM 01:55