Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC 281 | Pereira roept hulp oude rivaal Belgaroui in

Marcel Dorff

Geupdate 04/10/2022 om 17:26 GMT+2

Alex Pereira heeft via zijn manager gevraagd of Yousri Belgaroui hem wil helpen in Amerika in zijn voorbereiding op het titelgevecht in de UFC tegen Adesanya. Belgaroui heeft die uitnodiging geaccepteerd.

MMA | Yousri Belgaroui gaat trainen in de Verenigde Staten met Alex Pereira

Drievoudig GLORY Kickboxing titeluitdager Yousri Belgaroui is geleidelijk de overstap aan het maken van het kickboksen naar het MMA. De Tunesische-Nederlander vocht in het verleden tegen zowel Israel Adesanya als Alex Pereira in het kickboksen.

Ervaring tegen Pereira en Adesanya

Belgaroui vocht in GLORY Kickboxing driemaal tegen Pereira. De eerste partij wist hij via decision te winnen en daarmee ook het middengewicht toernooi. Belgaroui kwam in de andere twee partijen te kort (voor de titel) tegen de sterke Braziliaan. Tegen Adesanya werd in 2016 een split decision verloren.
picture

Yousri Belgaroui in actie voor UAE Warriors (Photo Credits: UAE Warriors)

Foto: Other Agency

Trainen in Amsterdam

Een maand geleden was Pereira in Amsterdam. De Braziliaanse superster trainde toen een aantal malen met Belgaroui. Dit beviel beide mannen zo goed dat de manager van Pereira de Tunesische-Nederlander heeft uitgenodigd voor een trainingskamp in de Verenigde Staten.
picture

UFC 276 | Pereira slaat Strickland knockout in de eerste ronde

Teixeira & Reyes

Pereira traint samen met vaste trainingspartner en voormalig UFC licht-zwaargewicht kampioen Glover Teixeira bij Teixeira MMA & Fitness in Bethel, Connecticut. Ook tweevoudig UFC titeluitdager Dominick Reyes traint inmiddels bij Pereira en Teixeira. Voor Belgaroui dus ook een mooie uitdaging om met deze mannen te trainen.
picture

Alex Pereira met naast hem in het midden Glover Teixeira

Foto: Getty Images

Gevecht

Wanneer Belgaroui zelf terugkeert in de kooi is nog niet bekend. Belgaroui heeft een MMA record van 3-2 en vocht al die partij in 2021 en 2022 bij de UAE Warriors. Pereira vecht uiteraard op 12 november in New York voor de middengewicht titel tegen UFC kampioen Israel Adesanya. Die partij is live te zien op discovery+.
picture

UFC 276 | Zakelijke Adesanya verslaat Cannonier

Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie