De Ier werd aangehouden omdat hij een aantal verkeersovertredingen had begaan. Eveneens werd zijn auto met een waarde van 170.000 euro in beslag genomen. De Irish Indipendent weet te melden dat McGregor inmiddels zijn auto terug heeft gekregen.

Niet de eerste keer

McGregor werd vervolgens naar het Lucan Garda Station gebracht waar hij werd aangeklaagd en vervolgens op borgtocht is vrijgelaten. McGregor werd aangeklaagd voor gevaarlijk rijgedrag en zal volgende maand moeten voorkomen tijdens een zitting voor de rechtbank van Blanchardstown. Vijf jaar geleden moest 'The Notorious' destijds voor te hard rijden eveneens verschijnen voor deze rechtbank. Toen kreeg hij een boete van 400 euro.
UFC
UFC Long Island | Ortega en Rodriguez vechten het main event op 16 juli
GISTEREN OM 19:06

Conor McGregor heeft wel vaker problemen met de wet

Foto: Getty Images

Mocht McGregor worden veroordeeld voor de ten laste gelegde feiten riskeert hij een boete van maximaal 5000 euro en/of een celstraf van zes maanden.
Een woordvoerder van de Ier liet weten dat hij onderweg was naar de sportschool toen hij werd aangehouden. En dat McGregor negatief testte voor zowel de alcohol als drugsstest. Hoe dit verder afloopt zullen we moeten afwachten.
UFC
UFC Vegas 56 | LFA kampioen Argueta maakt debuut tegen Jackson op 4 juni
26/05/2022 OM 01:36
UFC
UFC Vegas 57 | Tsarukyan vs. Gamrot gepromoveerd tot main event op 25 juni
26/05/2022 OM 01:21