Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC | Conor McGregor gearresteerd door Ierse politie

Marcel Dorff

Geupdate 24/03/2022 om 10:12 GMT+1

UFC superster Conor McGregor blijft buiten de Octagon de regels aan zijn laars lappen. De Ier werd gisterenavond van de weg geplukt door de Ierse politie in zijn Bentley Continental GT.

PPV koning Conor McGregor

Foto: Getty Images

De Ier werd aangehouden omdat hij een aantal verkeersovertredingen had begaan. Eveneens werd zijn auto met een waarde van 170.000 euro in beslag genomen. De Irish Indipendent weet te melden dat McGregor inmiddels zijn auto terug heeft gekregen.

Niet de eerste keer

McGregor werd vervolgens naar het Lucan Garda Station gebracht waar hij werd aangeklaagd en vervolgens op borgtocht is vrijgelaten. McGregor werd aangeklaagd voor gevaarlijk rijgedrag en zal volgende maand moeten voorkomen tijdens een zitting voor de rechtbank van Blanchardstown. Vijf jaar geleden moest 'The Notorious' destijds voor te hard rijden eveneens verschijnen voor deze rechtbank. Toen kreeg hij een boete van 400 euro.
picture

Conor McGregor heeft wel vaker problemen met de wet

Foto: Getty Images

Mocht McGregor worden veroordeeld voor de ten laste gelegde feiten riskeert hij een boete van maximaal 5000 euro en/of een celstraf van zes maanden.
Een woordvoerder van de Ier liet weten dat hij onderweg was naar de sportschool toen hij werd aangehouden. En dat McGregor negatief testte voor zowel de alcohol als drugsstest. Hoe dit verder afloopt zullen we moeten afwachten.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie