Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC | Khandozhko vs. Grant toegevoegd aan 23 april card

Marcel Dorff

Geupdate 02/02/2022 om 16:51 GMT+1

Na anderhalf jaar afwezigheid maakt Sergey Khandozhko op 23 april zijn comeback in de UFC. De Rus neemt het op tegen Dwight Grant in de weltergewicht divisie.

Sergey Khandozhko maakt eindelijk zijn comeback in de UFC

Foto: Getty Images

Bronnen weten de partij aan Eurosport te melden. De locatie voor het evenement is nog niet bekend al lijkt het UFC APEX in Las Vegas de meest voor de hand liggende locatie.
Sergey Khandozhko is een Russische MMA vechter die door de UFC werd gecontracteerd in 2019. Khandozhko vocht onder meer voor de ACB organisatie waar hij een aantal sterke gevechten wist neer te zetten. Het debuut van de Rus in de UFC was goed. Hij versloeg de Zweed Rostem Akman via unanimous decision.
Vijf maanden later werd verloren van landgenoot Rustam Khabilov. Helaas voor Khandozhko zou hij vervolgens niet meer vechten voor de UFC. Visumproblemen voor de Rus zorgden ervoor dat zijn carrière anderhalf jaar stil kwam te liggen en pas in april weer zal verder gaan tegen Dwight Grant.
picture

Zevende UFC partij voor Dwight Grant op 23 april

Foto: Getty Images


Grant is een vechter uit het kamp van voormalig UFC licht-zwaargewicht en zwaargewicht kampioen Daniel Cormier. Hij kwam via de DWCS in 2018 de UFC binnen. Grant was destijds al midden dertig waardoor UFC president Dana White twijfelde. Echter ging hij toch over tot het geven van een contract. Grant vocht tot dusver zesmaal voor de UFC.

De Amerikaan won drie partijen tegen onder meer Alan Jouban, Carlo Pedersoli Jr en Stefan Sekulic. Opvallend is dat van deze zes partijen er vier eindigden in een split decision. Grant won er twee en verloor er twee. De Amerikaan heeft dynamiet in zijn handen en blijft voor iedere tegenstander iemand om rekening mee te houden.
picture

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

UFC op 23 april
Jessica Andrade vs. Amanda Lemos
Sumudaerji vs. Manel Kape
Maycee Barber vs. Montana De La Rosa
Clay Guida vs. Claudio Puelles
Tanner Boser vs. Rodrigo Nascimento

Tyson Pedro vs. Ike Villanueva
Sergey Khandozhko vs. Dwight Grant
Aoriqileng vs. Cameron Else
Preston Parsons vs. Louis Cosce
Dean Barry vs. Mike Jackson
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie