Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC London Main Event: Volkov vs. Aspinall

Marcel Dorff

Geupdate 21/01/2022 om 09:15 GMT+1

Het Main Event van UFC London op 19 maart is bekend. Alexander Volkov neemt het in de heavyweight divisie op tegen de Engelsman Tom Aspinall.

Alexander Volkov is de hoofdact in Londen tegen Tom Aspinall

Foto: Getty Images

Aspinall zou eigenlijk vechten tegen Shamil Abdurakhimov, maar werd door de UFC van de partij gehaald ten faveure van een meer prestigieuzere partij tegen Volkov. Het gevecht staat gepland voor 5 rondes van 5 minuten. De locatie is de O2 Arena op 19 maart in Londen. ESPN maakte melding van de partij. Eurosport kan het gevecht bevestigen.
Volkov is een van de betere vechters in de UFC heavyweight divisie. De Rus won acht van in totaal elf partijen in de UFC. Mede omdat hij juist de 'sleutelpartijen' verloor vocht hij nooit voor de titel. Volkov won in de UFC onder meer van Alistair Overeem, Stefan Struve en Fabricio Werdum. Tijdens zijn meest recente partij werd gewonnen van de Pool Marcin Tybura. Nu staat de jonge Aspinall tegenover de Rus.
picture

discovery+ is de nieuwe Home of UFC

Aspinall traint bij Team Kaobon in Liverpool met onder meer Darren Till en Mike Grundy. De Engelsman maakte in 2020 zijn UFC-debuut en is in vier partijen nog altijd foutloos. Aspinall finishte drie van die vier partijen in de eerste ronde. Alleen Andrei Arlovski wist het tot de tweede ronde vol te houden. Echter wist Aspinall de voormalig kampioen via Rear Naked Choke submission te finishen. Nu zal Aspinall een enorme stap kunnen zetten naar de top 5 van de divisie mits uiteraard gewonnen wordt van Volkov.
Bekijk hieronder de card van UFC London tot dusver.
Alexander Volkov vs. Tom Aspinall
Shamil Abdurakhimov vs. Sergei Pavlovich
Jack Shore vs. Timur Valiev
Makwan Amirkhani vs. Mike Grundy
Molly McCann vs. Luana Carolina

Paddy Pimblett vs. Rodrigo Vargas
Cody Durden vs. Muhammad Mokaev
Jake Hadley vs. Allan Nascimento
Cory McKenna vs. Elise Reed

Waar kijk je?

Al met al kun je weer veel spektakel verwachten bij discovery+. Wil je dit evenement niet missen? Maak dan nu gebruik van de korting tot 20 februari. Bekijk het eerste jaar UFC voor maar €29,99 op discovery+. Alle Main Card gevechten (inclusief PPV’s) kun je hier bekijken.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie