Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC | Molina vs. Flick eerste gevecht voor 2023 op 14 januari

Marcel Dorff

Gepubliceerd 24/09/2022 om 02:43 GMT+2

Op 14 januari staat het eerste evenement van 2023 gepland van de UFC. Het is nog onbekend waar het evenement gehouden zal worden. Wel is het eerste gevecht inmiddels bekend. Jeff Molina moet zijn veertiende plek in de vlieggewicht rankings zien te verdedigen tegen de van MMA-pensioen terugkerende Jimmy Flick.

Jeff Molina treft Jimmy Flick tijdens vlieggewicht partij in 2023

Foto: Getty Images

Meerdere bronnen weten aan Eurosport te melden dat beide mannen het contract hebben getekend.

10-fight winstreak

Voor Jeff Molina gaat het zijn vierde partij in de UFC worden. De Glory MMA & Fitness vechter kwam via de Dana White’s Contender Series de UFC binnen.
Sindsdien wist hij te winnen van Aoriqileng, Daniel da Silva en meest recente een controversiële split decision tegen Zhalgas Zhumagulov. Molina heeft een winstreak van tien partijen en zet deze tegen Jimmy Flick op het spel.

Comeback

Flick is de voormalig LFA vlieggewicht kampioen en wist net als Molina via de Contender Series de UFC binnen te komen. Eind 2020 won Flick zijn UFC-debuut met een Flying Triangle Choke submission in de eerste ronde tegen Cody Durden.
Flick zou vervolgens in 2021 zijn tweede partij vechten, maar kondigde plots zijn MMA-pensioen aan. Het doel van Flick was altijd om in de UFC te komen en daar een partij te winnen. De Amerikaan is teruggekomen op die beslissing en maakt ruim twee jaar na dato zijn comeback.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie