Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC Vegas 67 | Jarno Errens vecht tijdens eerste UFC evenement van 2023 tegen David Onama

Marcel Dorff

Gepubliceerd 31/10/2022 om 19:46 GMT+1

Jarno Errens maakt vier maanden na zijn debuut in Parijs voor de UFC opnieuw zijn opwachting in de Octagon. De vechter uit Hulsberg gaat het op 14 januari opnemen tegen David Onama in de vedergewicht divisie. Het evenement vindt plaats in het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. Voor Errens wordt het zijn tweede UFC gevecht. Onama komt voor de vijfde maal in actie in de UFC.

UFC Paris | Errens was dichtbij een overwinning, maar het was niet genoeg

Meerdere bronnen weten te bevestigen aan Eurosport dat beide vechters het contract hebben getekend.

Tweede partij

Voor Errens gaat het dus zijn tweede partij in de UFC worden. De voormalig SHC en NFC kampioen zag eind augustus zijn droom in vervulling gaan. Hij tekende een UFC-contract voor vier partijen. De eerste partij van zijn contract vocht hij enkele dagen later al in Parijs tegen William Gomis. Errens verloor de partij via majority decision, maar gaf gezien zijn geringe voorbereidingstijd wel zijn visitekaartje af. Nu maakt hij voor het eerst zijn opwachting in de Verenigde Staten en krijgt in David Onama wederom een moeilijke tegenstander.
picture

UFC Paris | Bekijk volledige partij van Jarno Errens bij debuut versus William Gomis

Finisher

Onama tekende vorig jaar bij de UFC als FAC kampioen. De eerste en enige Oegandese vechter binnen de organisatie had een moeilijk debuut als invaller tegen Mason Jones. Onama verloor in een competitief gevecht. Uiteindelijk wist Onama dit jaar twee sterke overwinningen te pakken. Hij sloeg Gabriel Benitez zwaar knock-out en wist Garrett Armfield met een submission te finishen. Dit leverde hem in augustus een co-main event partij op tegen Nate Landwehr. In een van de beste partijen van 2022 verloor Onama uiteindelijk via majoriy decision. Nu treft hij Jarno Errens.
picture

Snelle terugkeer voor David Onama in de Octagon

Foto: Getty Images

Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie