Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Mairipora | Richards begint seizoen uitstekend met winst in short track

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 13/04/2024 om 18:27 GMT+2

Evie Richards heeft in Mairipora de eerste wedstrijd in de wereldbeker mountainbike gewonnen. De Britse die wereldkampioen werd in 2021, kon in de vijfde ronde versnellen. En reed daarna zonder problemen naar de overwinning. Anne Tauber was de beste Nederlandse van de dag. Ze mag morgen starten op de eerste startrij omdat ze als achtste eindigde.

Mairipora | Richards begint seizoen uitstekend met winst in short-track

Het was de eerste keer dat het wereldbekertoneel zich verplaatste naar Brazilië. In Mairipora, dichtbij de grote stad São Paulo is speciaal een nieuw parcours aangelegd.
Puck Pieterse sloeg de wedstrijd over. De Nederlandse koos ervoor om na het heftige veldritseizoen en de Vlaamse koersen om rust in te bouwen in aanloop naar de Olympische Spelen in Parijs.
picture

Mairipora | Sam Gaze heeft de snelste benen en sprint in slotronde naar eerste overwinning

Waar kijk je?

Ook in 2024 volg je de gehele Wereldbeker Mountainbike via Eurosport en discovery+. Van Brazilië tot Tsjechië, via de Spelen van Parijs en het WK in Andorra om af te sluiten aan de andere kant van de oceaan: Puck Pieterse, Tom Pidcock, Pauline Ferrand-Prevot en misschien zelfs Mathieu van der Poel zijn te zien op de buis, of op stream! Volg je ons kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie