Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

German Masters | Judd Trump bereikt zevende finale van het seizoen - favoriet tegen Si Jiahui

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 04/02/2024 om 10:55 GMT+1

Judd Trump heeft zijn rol als grote uitdager van Ronnie O’Sullivan nog maar eens onderstreept door de finale te bereiken van de German Masters. Het wordt alweer de zevende finale van het seizoen voor Trump, die jaagt op zijn vierde rankingtitel. Hij versloeg in de halve finale Sam Craigie met 6-2 en nu wacht Si Jiahui in de finale.

German Masters | Judd Trump bereikt zevende finale van het seizoen - favoriet tegen Si Jiahui

Waar O’Sullivan dit jaar de grote prijzen in de wacht sleept, pakt Trump de iets kleinere toernooien stuk voor stuk. Hij kan in Berlijn alweer zijn vierde rankingtitel van het jaar pakken. En hij speelt alweer zijn zevende finale. Daarin neemt hij het op tegen Si Jiahui, die vooral bekendheid geniet van zijn enorme run op het WK.
Slechts latere wereldkampioen Luca Brecel kon die opmars stoppen, na het realiseren van een enorme inhaalrace. De vraag is dan ook welke Si zich meldt tegenover Trump: die van het begin of het einde van de halve finale? Dat is een vraag voor zondag.
Eerst werd zaterdag duidelijk dat Craigie – die zijn beste prestatie neerzette door een halve finale te bereiken – over een gehele partij geen weerstand kon bieden tegen Trump. Het bleef nog enige tijd spannend, ook omdat Trump zijn long pots niet altijd op orde had, maar na de pauze ging de ‘Ace in the Pack’ steeds beter spelen en toen liep het verschil snel op.
picture

German Masters | Oh, wat een mooie! Geen snooker, maar wereldbal op geel van Judd Trump

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie