Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

German Masters | Judd Trump te sterk voor Higgins - blijft in de race voor kwartet rankingtitels

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 02/02/2024 om 20:52 GMT+1

Judd Trump is en blijft op de German Masters in de race voor een ouderwets kwartet. De ‘Ace in the Pack’ won eerder dit seizoen al drie rankingtoernooien en vervolmaakt zijn kwartet bij het oprapen van een volgende hoofdprijs. Dankzij winst (5-2) op John Higgins behoort Trump inmiddels tot de laatste vier.

German Masters | Judd Trump te sterk voor Higgins - blijft in de race voor kwartet rankingtitels

Waar Ronnie O’Sullivan de grootste prijzen opraapt, doet ook Trump dit seizoen een stevige duit in het zakje als het gaat om het opeisen van zilverwaar. Hij won de English Open, Wuhan Open en Northern Ireland Open… op rij!
Dat zijn cijfers waar Higgins recent slechts van kan dromen, want de Schot verdwijnt tegenwoordig vaak sneller dan gewenst van het toneel. De laatste grote finale van Higgins is de Tour Championship in 2022, zijn laatste echt grote triomf winst van het Players Championship nog een jaar eerder.
picture

World Grand Prix | Judd Trump maakt misser op rand van zege - ramt groene bal van tafel

Mooie breaks van Trump

Ook op de German Masters lukte het Higgins niet. Trump wel. De ‘Juddernaut’ noteerde breaks van 71, 78, 68 en 74 om maar aan te geven dat hij er lekker inzat. Higgins stelde daar in den beginne nog wel 83 en 53 tegenover, maar hoe langer de partij duurde.. des te groter werd het verschil in het voordeel van Trump.
Trump speelt in Berlijn in de halve finale tegen Ali Carter of Sam Craigie.
picture

Scottish Open | Sublieme Noppon Saengkham verslaat John Higgins - emotioneel laatste frame

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie