Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

German Masters | Judd Trump voert prachtige plant uit - krijgt zelfs applaus van Si Jiahui

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 05/02/2024 om 10:36 GMT+1

Judd Trump is met overmacht winnaar geworden van de German Masters. De ‘Juddernaut’ kwam in Berlijn vrijwel de gehele week amper in de problemen en was ook in de finale duidelijk de betere van de twee aan tafel. Hij versloeg Si Jiahui met 10-5 en kreeg zelfs applaus van zijn tegenstander toen hij een prachtige plant uitvoerde.

German Masters | Judd Trump voert prachtige plant uit - krijgt zelfs applaus van Si Jiahui

Je moet het maar spotten, je moet het maar durven uit te voeren. Trump deed allebei. De tafel werkte eventjes niet mee, maar dan is er altijd een ongelooflijke portie talent waarop de ‘Ace in the Pack’ kan leunen. Trump onderzocht of een plant via meerdere ballen mogelijk was. En dit bleek het geval.
Wie vervolgens dacht dat Trump zuinig aan zou spelen, had het mis. Hij stootte gewoon op volle snelheid en zag de rode bal, zoals gepland, in de pocket verdwijnen. Uiteraard kreeg Trump in het Tempodrom de handen op elkaar. Niet alleen bij de toeschouwers, ook bij zijn tegenstander.
Si klapte namelijk mee met de fans om zijn respect voor de pot van Trump te laten blijken. Wat de Chinees niet had kunnen bevroeden, was dat Trump de volgende bal – een blauwe – zou missen waardoor hij nog eventjes terugkeerde aan tafel, maar het frame stelen bleek een brug te ver.
picture

German Masters | Judd Trump pakt 27ste rankingtitel – Chinees toptalent Si Jiahui geklopt

WAAR KIJK JE?

Na de German Masters is het al gauw weer tijd voor de Welsh Open. Wie deelt de lakens uit in het Venue Cymru in Llandudno en stoot als favoriet door richting The Crucible in april? Kijk hoe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby en anderen het ervan af brengen via Eurosport en discovery+! Volg je ons nieuwe kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie