Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

German Masters | Langste keu ooit? Si Jiahui blijft maar verlengen en verlengen

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 05/02/2024 om 10:44 GMT+1

Si Jiahui heeft in de halve finale van de German Masters de lachers op zijn hand gekregen. Kyren Wilson legde de bal aan de overkant van de tafel neer, waarna de Chinees grote moeite had om de witte bal te bereiken. Si vroeg om een extension, maar dat bleek nog verre van genoeg. Dus kwam er nog een extension.

German Masters | Langste keu ooit? Si Jiahui blijft maar verlengen en verlengen

Speelde Si kortstondig met de langste keu ooit? Het zou zomaar kunne, want de latere finalist, niet al te groot van stuk, had grote moeite om de overkant van de tafel te bereiken. Ergens ook niet zo gek, alleen was het dit keer niet te doen om de cue ball vanaf de zijkant te benaderen.
Si moest de witte bal vooruit spelen om heel dun van de rode af te spelen. Meer kon Si in feite niet doen en ook al kon er weinig fout gaan… hij speelde vervolgens een fantastische bal waarbij de situatie op tafel weer volledig onder controle was.
picture

German Masters | Judd Trump voert prachtige plant uit - krijgt zelfs applaus van Si Jiahui

WAAR KIJK JE?

Na de German Masters is het al gauw weer tijd voor de Welsh Open. Wie deelt de lakens uit in het Venue Cymru in Llandudno en stoot als favoriet door richting The Crucible in april? Kijk hoe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby en anderen het ervan af brengen via Eurosport en discovery+! Volg je ons nieuwe kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie