Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

German Masters | Oh, wat een mooie! Geen snooker, maar wereldbal op geel van Judd Trump

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 04/02/2024 om 10:56 GMT+1

Judd Trump heeft nog maar eens aangetoond te kunnen toveren met zijn keu. De ‘Ace in the Pack’ toonde een staaltje van klasse tijdens de halve finale van de German Masters, waarin hij duidelijk te sterk was voor Sam Craigie. Trump plaatste zich op basis van 6-2 winst voor de finale, maar waar niemand over raakt uitgesproken, is de manier waarop hij geel potte.

German Masters | Oh, wat een mooie! Geen snooker, maar wereldbal op geel van Judd Trump

Tijdens het vierde frame stond Trump al 31 punten voor toen hij in een lastig parket verzeild was geraakt. Er waren weinig mogelijkheden. Behalve als je de ‘Juddernaut’ bent. Zelfs de commentator werd op het verkeerde been gezet, want er gebeurde iets dat niemand voorzag.
Trump potte geel. Maar dat was nog het minst spannende van de hele opdracht. Behalve het potten van geel lukte het ook nog eens om een stuk lager op de tafel het plukje rode ballen uit elkaar te spelen, waardoor Trump verder kon met het bouwen van zijn break.
Zoals gezegd zou Trump uiteindelijk met 6-2 winnen. Hij speelt in de finale tegen Si Jiahui. Trump speelt in Berlijn alweer zijn zevende finale van het seizoen (zesde rankingfinale) en kan zijn vierde rankingtoernooi winnen van 2023/2024.
picture

German Masters | Judd Trump te sterk voor Higgins - blijft in de race voor kwartet rankingtitels

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie