Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Northern Ireland Open | Judd Trump maakt erg snel korte metten met Julien Leclerq

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 25/10/2023 om 11:04 GMT+2

België heeft niet alleen Luca Brecel als troef in het snooker, maar ook Julien Leclercq om naar voren te schuiven. Op zijn beurt werd Leclercq op de Northern Ireland Open wel erg snel opzij gezet door Judd Trump. Daar kon Leclercq zelf maar weinig aan doen. Trump was simpelweg on fire en trakteerde op een whitewash: 4-0.

Northern Ireland Open | Judd Trump maakt erg snel korte metten met Julien Leclercq

Trump kende vorige winter een teleurstellende periode, maar is stukken beter begonnen aan het nieuwe seizoen. De Ace in the Pack won al de English Open en de Wuhan Open. Nu heeft hij zijn zinnen gezet op de Northern Ireland Open.
De partij bij de laatste 64 was voor Trump geen half werk, want hij maakte razendsnel een einde aan alle mogelijke illusies van de pas twintigjarige Leclercq. Na zo’n drie kwartier snooker was het al gedaan en konden de boeken toe, met de naam van Trump omcirkeld als winnaar.
Gezien de afmeldingen van Brecel, Mark Selby en John Higgins, de blessure van Ronnie O’Sullivan en de vroege uitschakeling van Mark Allen is Trump de absolute topfavoriet. Tegenstand kan wellicht worden verwacht uit de hoek van Mark Williams.
picture

Wuhan Open | Judd Trump wint tweede rankingtitel in een week tijd - verslaat Carter met 10-7

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie