Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Shanghai Masters | Ronnie O'Sullivan draait 5-2 achterstand tegen John Higgins om met 2 Century Breaks

Matthijs Klerkx

Gepubliceerd 14/09/2023 om 12:58 GMT+2

Het was weer een ware clash tussen twee leden van de Class of '92: de kwartfinale van de Shanghai Masters zorgde voor genoeg vermaak, Ronnie O'Sullivan en John Higgins waren de acteurs. De Schotse viervoudig wereldkampioen kwam op een 5-2 voorsprong via onder meer 2 Century Breaks, maar zag de zevenvoudige WK-winnaar hetzelfde doen in de laatste twee frames. Het werd 6-5 voor 'The Rocket'.

Shanghai Masters | Ronnie O'Sullivan draait 5-2 achterstand tegen John Higgins om met 2 Centuries

Waar de eerste vier frames eerlijk werden verdeeld, Higgins maakte in het derde een 103-break, liep de Schot daarna zeer gemakkelijk uit tot een 5-2 voorsprong. Daar was in het vijfde frame ook een 115-break aan te pas gekomen.
O'Sullivan gaf zich echter nog niet gewonnen. Na twee 'scrappy frames' om de achterstand van 3 frames terug te brengen naar één frame, waren een 100-break in het voorlaatste frame en een 130-break in de decider genoeg om hem langs Higgins te brengen.
In de halve finale neemt 'The Rocket' het op tegen een van zijn grote rivalen, Mark Selby. De viervoudig wereldkampioen versloeg Judd Trump met 6-1.
picture

Shanghai Masters | Ronnie O'Sullivan trekt de stand gelijk met een 100-break om decider te forceren

Waar kijk je?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins en alle andere tovenaars van het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie