Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Welsh Open | Poging tot snooker gaat zo fout dat Williams roze bal met de hand stopt

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 02/03/2022 om 09:38 GMT+1

Mark Williams had zijn dag niet tijdens de tweede ronde van de Welsh Open. De thuisspeler probeerde na glorie in 1996 nog eens voor eigen publiek te winnen, maar ligt al vroeg uit het toernooi. Een mislukte poging tot het spelen van een snooker somde zijn baaldag uitstekend op.

Welsh Open | Poging tot snooker gaat zo fout dat Williams roze bal met de hand stopt

Williams beleeft dit seizoen ups en downs, met winst van de British Open en een halvefinaplek op de Masters maar ook een reeks van vroege eliminaties. Tijdens zijn partij tegen Kurt Maflin moest Williams zelfs eventjes voor keeper spelen.
Een poging om zijn tegenstander snooker te zetten, draaide uit op een mislukking. Williams stond al met 1-2 achter en had de roze bal nodig, alleen werkte die in zijn nadeel. Williams’ beurt mislukte dusdanig dat hij niet wilde dat de roze bal ook nog eens in de middelste pocket eindigde.
Vandaar dat Williams besloot de bal met zijn vinger tegen te houden. Uiteraard werd dit direct gespot door de referee en ging de framewinst naar Maflin. Williams kwam in het vervolg terug tot 3-3, maar moest het hoofd alsnog buigen na de decider.
picture

The Masters | Williams in episch gevecht na decider net te sterk voor Higgins

Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie