Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK Snooker | Mark Allen en John Higgins verdelen de buit – na eerste sessie staat het 4-4

Matthijs Klerkx

Gepubliceerd 27/04/2024 om 19:54 GMT+2

Na de eerste acht frames van de tweederondepartij tussen nummer drie van de wereld Mark Allen en viervoudig wereldkampioen John Higgins staat het eerlijk verdeeld 4-4. Na wat jojo-werk in de eerste vijf frames, ging alles daarna netjes op en neer. Morgenmiddag breien de twee toppers een vervolg aan hun wedstrijd, ook dan worden er acht frames gespeeld.

WK Snooker | Mark Allen en John Higgins verdelen de buit – na eerste sessie staat het 4-4

Beide spelers hadden hun eerste ronde met 10-6 gewonnen en in hun duel wordt dan ook vuurwerk verwacht over alle drie de sessies. Dat kwam er deels, want de spelers hielden elkaar in evenwicht. Het was vaker Allen die een kans miste dan Higgins, waarbij de ervaren Schot zich het meest in de handjes mag wrijven met deze tussenstand.
Morgenmiddag om 15:30 uur gaan zij op voor deel twee in hun wedstrijd. De winnaar van deze tweede ronde zal het in de kwartfinale opnemen tegen de winnaar van de tweestrijd tussen Joe O’Connor en Kyren Wilson, waarvan vanavond de eerste sessie op het menu staat.

Waar kijk je?

De eerste ronde is voorbij, maar je hebt nog steeds geen keus: alle ballen gaan nog steeds op het WK Snooker. Wie deelt de lakens uit in The Crucible in Sheffield? 6 gekleurde ballen, 15 rode ballen, 1 witte cue ball en 32 spelers: volg alles live via Eurosport en discovery+ en check of Ronnie O’Sullivan, Judd Trump of misschien wel een verrassende naam de strafste stoten uithaalt! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie