Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | Mark Williams sloopt bijna een camera - zwarte bal vliegt van tafel na wilde stoot!

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 23/04/2024 om 21:00 GMT+2

Mark Williams zorgde bijna voor een zeer ongemakkelijk moment tijdens het WK snooker 2024. De Welshman dacht een paar showballen te spelen na een gewonnen frame, maar dat kwam hem bijna duur te staan. Een te wilde stoot betekende dat de zwarte bal van tafel vloog. Het scheelde niets of het was een voltreffer op de camera.

WK snooker | Mark Williams sloopt bijna een camera - zwarte bal vliegt van tafel na wilde stoot!

Het gebeurt wel vaker dat spelers tijdens de laatste paar pots wat mooie staaltjes laten zien. Vooral Judd Trump trakteert het publiek in zulke gevallen op veel moois. Voor Williams was het daar de middag noch de wedstrijd naar – hij zou ook uitgeschakeld worden – dus het was veelzeggend dat het misliep.
Williams legde aan om zwart te potten, maar zijn wilde cue action had bijna grote gevolgen. Het scheelde niets of de bal was vol op de cameralens geplant, met grote schade als gevolg. Grote kans dat er in The Crucible wel wat reservemateriaal staat, maar dan was er toch wel een probleem geweest.
Nu zat slechts Williams in de problemen. Zijn probleem heette Si Jiahui, want zijn tegenstander maakte het de drievoudig kampioen erg lastig. Te lastig zelfs. Williams richtte zich nog eventjes op, maar moest na een decider (9-10) definitief het hoofd buigen.
picture

WK snooker | Mark Williams wil van toneel verdwijnen na twee slechte ballen - neemt plaats op trap

Waar kijk je?

Eindelijk is het zover: je hebt geen keus meer, want vanaf nu gaan alle ballen op het WK Snooker. Wie deelt de lakens uit in The Crucible in Sheffield? 6 gekleurde ballen, 15 rode ballen, 1 witte cue ball en 32 spelers: volg alles live via Eurosport en discovery+ en check of Ronnie O’Sullivan, Judd Trump of misschien wel een verrassende naam de strafste stoten uithaalt! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie