Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | Mark Williams wil van toneel verdwijnen na twee slechte ballen - neemt plaats op trap

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 23/04/2024 om 20:39 GMT+2

Mark Williams had het niet tijdens zijn eersterondepartij op het WK snooker 2024. Hij ging met 5-4 aan de leiding tegen Si Jiahui, maar verloor de eerste vier frames bij het vervolg van de partij. Na twee flinke misperen tijdens het dertiende frame wilde Williams het liefst zo snel mogelijk van het toneel verdwijnen. Hij ging alvast op de trap zitten.

WK snooker | Mark Williams wil van toneel verdwijnen na twee slechte ballen - neemt plaats op trap

Williams nam plaats op de trap via waar je de spelers bij de opkomst de arena ziet betreden. ‘The Welsh Potting Machine’ wilde echter zo snel mogelijk weg, want er was duidelijk sprake van zand in de motor. Na de eerste van twee slechte ballen bood Williams zijn keu al aan bij een toeschouwer.
Si profiteerde niet direct, maar trok het frame uiteindelijk naar zich toe om een marge van drie frames te openen. Dat bleek achteraf ondanks een uitgangspositie van 8-5 nog niet eens genoeg, want er moest tenslotte een decider aan te pas komen. Daarin trok de Chinees aan het langste eind.
Dit betekent dat editie 2024 van het WK na Luca Brecel, Mark Selby en Gary Wilson met Williams opnieuw een grote naam geëlimineerd ziet worden.
picture

WK snooker | Ook einde verhaal voor Mark Williams - kan het niet bolwerken tegen Si Jiahui

WAAR KIJK JE?

Eindelijk is het zover: je hebt geen keus meer, want vanaf nu gaan alle ballen op het WK Snooker. Wie deelt de lakens uit in The Crucible in Sheffield? 6 gekleurde ballen, 15 rode ballen, 1 witte cue ball en 32 spelers: volg alles live via Eurosport en discovery+ en check of Ronnie O’Sullivan, Judd Trump of misschien wel een verrassende naam de strafste stoten uithaalt! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie