Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | Milkins en Gilbert maken vrijwel ieder frame spannend - dure misser op blauw

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 26/04/2024 om 12:17 GMT+2

Robert Milkins en David Gilbert zijn bezig aan een bijzondere partij snooker in de tweede ronde van het WK 2024. De twee geven elkaar geen duimbreed toe, in de verschillende frames althans. Het is keer op keer spannend, waardoor die ene misser zomaar eens heel duur kan zijn. Precies dat is wat Milkins overkwam met de blauwe bal.

WK snooker | Milkins en Gilbert maken vrijwel ieder frame spannend - dure misser op blauw

Milkins en Gilbert gingen behoorlijk gelijk op tijdens de eerste sessie en ook aan het begin van deel twee zijn de marges klein. ‘The Milkman’ kwam in de meeste frames op voorsprong, maar dat was nog geen garantie op succes. Verre van.
Daarvoor ging hij simpelweg te vaak in de fout. Bijvoorbeeld in het negende frame, op de blauwe bal. Milkins leidde op het moment van aanleggen met 62-49, maar blauw bleef vervolgens op tafel waarna Gilbert de kleuren potte om het frame op zak te steken.
Geen onbelangrijk frame bovendien, want de bedwinger van Luca Brecel vergrootte zijn marge naar 6-3 en dus een trio frames voorsprong.
picture

WK Snooker | Fluke van het toernooi? - Robert Milkins snookert zichzelf na gigantische miscue

WAAR KIJK JE?

De eerste ronde is voorbij, maar je hebt nog steeds geen keus: alle ballen gaan nog steeds op het WK Snooker. Wie deelt de lakens uit in The Crucible in Sheffield? 6 gekleurde ballen, 15 rode ballen, 1 witte cue ball en 32 spelers: volg alles live via Eurosport en discovery+ en check of Ronnie O’Sullivan, Judd Trump of misschien wel een verrassende naam de strafste stoten uithaalt! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie