Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | Ongelooflijke fluke voor Jak Jones - maar het helpt hem niet aan winst frame

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 06/05/2024 om 16:51 GMT+2

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Vraag dat maar aan Jak Jones. Want plus en min is precies waar zijn eerste WK-finale snooker op uitdraait. Jones kijkt al de gehele eindstrijd tegen een achterstand aan en wat hij ook doet om een inhaalrace te starten… het wil nog niet echt lukken. Zelfs een ongelooflijke fluke hielp hem niet dichterbij.

WK snooker | Ongelooflijke fluke voor Jak Jones - maar het helpt hem niet aan winst frame

Jones raakte tijdens het 24ste frame zo’n beetje alle rode ballen die op tafel lagen en zag er ook nog eentje in de pocket verdwijnen. Dit betekende dat hij de beurt behield, maar dit betekende dan weer niet dat hij een mooie break kon gaan bouwen.
Sterker nog, die ongelooflijke fluke zou de enige bal zijn die Jones dit frame potte. Kyren Wilson nam de beurt namelijk over, waarna hij met een break van 87 en een totaalscore van 106 punten zijn veertiende frame won.
Wilson was op die manier verzekerd van een mooie voorsprong tijdens de vierde en laatste sessie, wat er in de tussentijd ook nog zou gebeuren.
picture

WK snooker | Intense strijd tijdens laatste frame - Kyren Wilson wint na black ball game

WAAR KIJK JE?

Het feest in The Crucible is bijna ten einde, maar niet getreurd: ook volgend seizoen ben je bij ons aan het juiste snookeradres. Mis dus geen bal van het seizoen 2024-2025 via Eurosport en discovery+! Volg ook ons kanaal op WhatsApp.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie