Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | “Wie was dat?” - Referee grijpt in na totaal ongepaste aanmoediging voor Mark Allen

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 28/04/2024 om 19:37 GMT+2

De wedstrijd tussen Mark Allen en John Higgins op het WK snooker is kort onderbroken geweest. Er moest namelijk een fan uit de zaal geëscorteerd worden. Het was al eventjes onrustig in The Crucible, maar precies toen allen wilde aanleggen om het spel te vervolgen, werd er een aanmoediging geschreeuwd. Dit was zo ongepast dat de betreffende fan van de referee de zaal moest verlaten.

WK snooker | “Wie was dat?” - Referee grijpt in na totaal ongepaste aanmoediging voor Mark Allen

De precieze aanleiding voor de onrust viel moeilijk aan te wijzen, maar er was een eerste supporter die zich in Sheffield eventjes niet kon beheersen. Kort daarna gevolgd door een tweede. Het eerste moment was nog wel grappig en Allen mengde zich er dan ook een beetje in.
Maar het tweede moment ging veel en veel te ver, zo vond ook de dienstdoende referee. “Wie was dat?” Zo het antwoord op de vraag bekend was, werd de beveiliging vriendelijk doch dringend verzocht om de betreffende toeschouwer uit de zaal te verwijderen. Dit is ook precies wat er gebeurde.
picture

WK Snooker | Allen op voorsprong na slechte afsluiter Higgins - wint kwartet frames op rij

WAAR KIJK JE?

De eerste ronde is voorbij, maar je hebt nog steeds geen keus: alle ballen gaan nog steeds op het WK Snooker. Wie deelt de lakens uit in The Crucible in Sheffield? 6 gekleurde ballen, 15 rode ballen, 1 witte cue ball en 32 spelers: volg alles live via Eurosport en discovery+ en check of Ronnie O’Sullivan, Judd Trump of misschien wel een verrassende naam de strafste stoten uithaalt! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie