Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

World Grand Prix | Shaun Murphy wint in amper een uurtje - laat Higgins geen schijn van kans

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 17/01/2024 om 15:59 GMT+1

Shaun Murphy heeft voor een opmerkelijke uitslag gezorgd tijdens de eerste ronde van de World Grand Prix. ‘The Magician’ was met grote cijfers te sterk voor John Higgins, die zelden op een whitewash wordt getrakteerd maar nu toch echt geen frame op het bord kreeg. Binnen het uur was het gedaan met 4-0.

World Grand Prix | Shaun Murphy wint in amper een uurtje - laat Higgins geen schijn van kans

Murphy verkeert dit seizoen vaak in heel degelijke vorm, maar écht doorpakken wil maar niet lukken. Wie weet beleeft hij deze week succes in Leicester, waar de beste 32 spelers van het afgelopen kalenderjaar zich hebben verzameld.
Tot die beste 32 behoort ook Higgins, al lijkt het een beetje de vraag: hoelang nog? De Schot was onlangs zichtbaar geëmotioneerd toen hij de halve finale verloor van de Scottish Open. Alsof hij voelde dat er niet veel kansen meer volgen. En inderdaad is dat het verhaal als gevolg van deze vormdip… wil Higgins nog wel door?
Door op de World Grand Prix gaat in ieder geval Murphy. Binnen een uurtje rolde de matchball in the pocket.
picture

Scottish Open | Sublieme Noppon Saengkham verslaat John Higgins - emotioneel laatste frame

WAAR KIJK JE?

Met de World Grand Prix gaat het laatste gedeelte van het snookerseizoen verder. Wie deelt in de Morningside Arena in Leicester de groene lakens uit op weg naar The Crucible in april? Kijk hoe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby en anderen het ervan af brengen via Eurosport en discovery+! Volg je ons nieuwe kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie