Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

World Open | Fluke voor Ronnie O’Sullivan - Chinees publiek smult van blauw in midden pocket

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 20/03/2024 om 11:48 GMT+1

Ronnie O’ Sullivan heeft in zijn eerste partij op de World Open het Chinese publiek op de banken gekregen. En wel om twee redenen. ‘The Rocket’ schudde vlotjes na elkaar twee centuries uit zijn mouw en om die tweede te vieren, speelde hij nog wat showsnooker met als toegift een fraaike fluke op blauw.

World Open | Fluke voor Ronnie O’Sullivan - Chinees publiek smult van blauw in midden pocket

O’Sullivan nam het in de eerste ronde op tegen Michael White en zijn start was wat roestig. De zevenvoudig wereldkampioen liet zijn opponent de nodige kansen, wat hem een frame kostte. Maar toen de motor eenmaal was warmgedraaid, begon het te lopen.
Het begon zelfs zo te lopen dat er in frame drie en vier niets tegen O'Sullivan was te beginnen. Dit resulteerde in centuries met scores van 129 en 106, maar wat pas echt applaus opleverde in Yushan was een fluke op blauw.
picture

Riyadh Masters | Publiek dolenthousiast bij ereronde Ronnie O’Sullivan - bonus gouden bal omhoog

Blauw gaat de tafel rond

O’Sullivan wilde de bal onderin van tafel spelen, maar dat liep iets anders. Blauw ging de volledige tafel rond met als onverwachte eindbestemming de midden pocket. Een heerlijke fluke, wat zorgde voor flink wat gejoel vanuit het publiek.
Tot een total clearance kwam het niet, want even later verdween ook de cue ball in de pocket met zwart nog op tafel, maar dat was een kleinigheidje.
picture

Riyadh Masters | Ronnie O’Sullivan straft misser Luca Brecel op zwart af - wint finale met 5-2

WAAR KIJK JE?

Natuurlijk zijn wij ook in China van de partij met Eurosport en discovery+! Wie deelt in het Yushan Sports Centre de lakens uit in de eindsprint richting The Crucible in Sheffield? Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Luca Brecel en vele anderen gaan de strijd aan om de titel in de World Open, mis niets bij jouw Home of Snooker! Volg je ons kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie