Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Superbike | Razgatlioglu wint in Jerez laatste race na mooie strijd met Bautista op gouden motor

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 30/10/2023 om 14:07 GMT+1

Toprak Razgatlioglu heeft in Jerez de slotrace in het WK Superbike gewonnen. De Turk rekende in de laatste ronde van de laatste race af met grote rivaal Álvaro Bautista. Bautista nam plaats op een gouden machine om zijn tweede wereldtitel op rij te vieren. Hij probeerde in stijl af te sluiten door Razgatlioglu voorbij te steken, maar dat liet de Turk niet gebeuren. Toprak sloot het duel winnend af

Superbike | Razgatlioglu wint in Jerez laatste race na mooie strijd met Bautista op gouden motor

Er verandert volgend seizoen overigens een heleboel in het WK superbike. Bautista blijft zitten op de succesvolle Ducati, maar zijn grote rivalen Razgatlioglu en Jonathan Rea maken een transfer. De Turk vertrekt naar BMW en Rea neemt de Yamaha-motor over van Razgatlioglu.
Dat wordt even flink wennen volgend seizoen, want Rea is na negen seizoenen dus niet langer in het traditionele groen van Kawasaki te bewonderen.
picture

Superbike | Bekijk fraaie video vol hoogtepunten van tweevoudig wereldkampioen Álvaro Bautista

WAAR KIJK JE?

Beleef de spanning en sensatie van een nieuw seizoen WK Superbike. Alle races (WK Superbike, WK Supersport en WK Supersport 300) kijk je uiteraard live op de platforms van Eurosport en discovery+, voorzien van Nederlands commentaar.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie