Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Australian Open | Medvedev feliciteert Sinner met winst - "Je hebt het verdiend"

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 28/01/2024 om 14:20 GMT+1

Daniil Medvedev stond in de finale van de Australian Open wederom met 2-0 voor in sets, maar net zoals in 2022 in de finale tegen Rafael Nadal lukte het de Rus niet om de wedstrijd over de streep te trekken. Jannik Sinner boog de wedstrijd om en na afloop van de partij was de Rus, die in totaal meer dan een dag op de baan heeft gestaan, zeer sportief richting zijn Italiaanse opponent.

Australian Open | Medvedev feliciteert Sinner met winst - "Je hebt het verdiend"

Medvedev was sportief richting zijn tegenstander. "Allereerst wil ik Jannik (Sinner) feliciteren met zijn overwinning. Vandaag heb je wederom laten zien waarom je dit verdient. Je hebt gevochtend tot het laatste punt en kon op het einde nog een tandje bijschakelen."
Jij en je team doen het geweldig, winnen veel toernooien en veel wedstrijden. Dit is zeker niet je laatste Grand Slam en ik hoop dat ik je in de volgende finale kan verslaan. Je hebt me nu drie keer op rij in de finale verslagen, dus ik zal beter mijn best moeten doen", aldus Medvedev.
De Rus vervolgt. "Ik wil ook mijn eigen team bedanken. Zij hebben heel wat nachtjes met me doorgebracht en me door dik en dun gesteund. Het was ook zwaar voor jullie dus dank voor de support. Als laatste wil ik iedereen hier bedanken, want ik heb een geweldige twee weken gehad. De steun die ik heb ontvangen van fans over de hele wereld is geweldig, en ondanks dat het pijn doet dat ik de finale verlies, is het waarschijnlijk beter dan dat ik eerder had verloren", zo beëindigt Medvedev zijn betoog.
picture

Australian Open | Sinner produceert geweldige comeback tegen Medvedev en wint eerste Grand Slam

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie